Managementul deșeurilor alimentare cu respectarea măsurilor de siguranță în fabrică 

  • Home
  • blog
  • Managementul deșeurilor alimentare cu respectarea măsurilor de siguranță în fabrică 
Managementul deșeurilor alimentare cu respectarea măsurilor de siguranță în fabrică

Managementul deșeurilor alimentare cu respectarea măsurilor de siguranță în fabrică 

Companiile din Industria Alimentară se confruntă adesea cu mari provocări în ceea ce privește reciclarea. De la gestionarea și reciclarea deșeurilor până la respectarea măsurilor de siguranță, costurile ridicate și diversitatea deșeurilor pot deveni un impediment. 

Cum putem veni în suportul tău? Printr-un audit intern – gratuit și fără obligații – care ne ajută să depistăm provocările companiei tale în legătură cu procesul de colectare, sortare și transportare pentru a veni cu soluția perfectă pentru gestionarea fluxurilor de deșeuri alimentare.

Servicii sigure de manipulare a deșeurilor organice

Deșeurile de ambalaje pot deveni o resursă prețioasă care să îți permită recâștigarea materialelor, atunci când este respectat procesul corect de separare și sortare. Fiindcă anumite procese de producție generează cantități mari de deșeuri organice și nămoluri, procesul de reciclare devine o sarcină dificilă în unitățile de producție. Eltex îți vine în ajutor cu servicii sigure de compostare a deșeurilor organice și dezumidificare a zonelor cu nămoluri, care să te ajute să gestionezi deșeurile într-un mod sustenabil, dar și să valorifici materialele salvate, generând noi venituri. 

Gestionarea volumelor mari de deșeuri, fără complicații logistice  

Noi oferim servicii testate de casare atât pentru produse lichide, cât și pentru cele solide de diferite mărimi și forme, pentru ca tu să îți poți desfășura activitatea fără complicații, iar produsele neconforme să nu mai reprezinte o problemă. 

Proceduri sigure de distrugere controlată a deșeurilor

Resturile de producție și ambalaje pot produce efecte negative dacă ajung să fie valorificate, copiate sau dacă gestionarea lor încalcă strictețea standardelor de gestionare. Noi înțelegem provocările și cerințele asociate cu distrugerea corespunzătoare a deșeurilor industriale. De aceea, punem la dispoziție servicii de distrugere controlată a rebuturilor de producție chiar în incinta fabricii. 

Relațiile cu partenerii noștri reprezintă o prioritate. De aceea, punem pe primul loc nevoile companiei tale. De la optimizarea costurilor, la valorificarea materialelor și respectarea igienei și normelor de sănătate publică, ne asigurăm întotdeauna că tu îți atingi toate obiectivele într-un mod profitabil și sustenabil.