Platformă IT specializată în evidența gestiunii deșeurilor și raportarea deșeurilor către instituțiile abilitate

Prin soluția noastră tehnologică putem asigura conformitatea și trasabilitatea întregii documentații privind evidența gestiunii deșeurilor și raportarea lor.

  • Home
  • Services
  • Evidența gestiunii deșeurilor și raportarea către instituții

Evaluare de waste management

Obțineți o mai bună înțelegere a fluxurilor de deșeuri pe care fabrica dvs. le generează, reduceți costurile și creșteți rata de reciclare cu un audit de gestionare a deșeurilor, fără obligații.

Trasabilitate automatizată

Îndeplinim toate cerințele de înregistrare și pentru trasabilitatea documentelor privind gestionarea și raportarea deșeurilor.

Implementăm platforma noastră de IT specializată în evidența gestiunii deșeurilor și raportările către instituțiile abilitate: Administrația Fondului de Mediu, Agenția pentru Protecția Mediului etc.

Evidența gestiunii deșeurilor și raportarea către autorități

În conformitate cu obligațiile impuse de autorizația de mediu sau prin autorizația integrată de mediu, asigurăm servicii de raportare deșeuri și evidența gestiunii avestora:

De ce noi!

În cei aproape 30 de ani de când suntem pe piață am înțeles că cel mai important e să înțelegem în profunzime care sunt nevoile și provocările clienților noștri. Astfel am reușit să-i sprijinim în drumul spre performanță sustenabilă.

Evaluare gratuită a proceselor de gestionare a deșeurilor

Construim o soluție perfect adaptată nevoilor specifice

Ne asigurăm că atingeți noi cote de performanță

Întrebări cheie

Evaluarea gratuită făcută de experții noștri vă va ajuta să alegeți serviciile care vă îmbunătățesc performanțele și vă ajută să atingeți în siguranță obiectivele de mediu.
Sistemul modular de management al deșeurilor este prin excelență flexibil, deci foarte capabil să se adapteze oricăror cerințe. Mai mult, putem oferi asistență încă din faza de proiectare a fabricii, asigurând astfel o integrare perfectă și fluxuri de deșeuri îmbunătățite.
Cifrele vor vorbi de la sine, dar încă de la început sistemul nostru va oferi transparență și trasabilitate totală a deșeurilor, activitatea noastră desfășurându-se chiar în fabrică și eliminând astfel toate riscurile asociate activității de gestionare a deșeurilor.