Platformă IT specializată în evidența gestiunii deșeurilor și raportarea deșeurilor către instituțiile abilitate

Prin soluția noastră tehnologică putem asigura conformitatea și trasabilitatea întregii documentații privind evidența gestiunii deșeurilor și raportarea lor.

  • Home
  • Services
  • Evidența gestiunii deșeurilor și raportarea către instituții

Evaluare de waste management

Obțineți o mai bună înțelegere a fluxurilor de deșeuri pe care fabrica dvs. le generează, reduceți costurile și creșteți rata de reciclare cu un audit de gestionare a deșeurilor, fără obligații.

Trasabilitate automatizată

Îndeplinim toate cerințele de înregistrare și pentru trasabilitatea documentelor privind gestionarea și raportarea deșeurilor.

Implementăm platforma noastră de IT specializată în evidența gestiunii deșeurilor și raportările către instituțiile abilitate: Administrația Fondului de Mediu, Agenția pentru Protecția Mediului etc.

Evidența gestiunii deșeurilor și raportarea către autorități

În conformitate cu obligațiile impuse de autorizația de mediu sau prin autorizația integrată de mediu, asigurăm servicii de raportare deșeuri și evidența gestiunii avestora:

De ce noi!

Rapoartele de mediu pot fi un generator de costuri de timp și resurse atunci când nu poți determina corect cantitatea de deșeuri produse. Evidența gestiunii deșeurilor poate fi dificilă, dar nu atunci când ai alături un partener ca Eltex pregătit să traseze parcursul tuturor deșeurilor generate de compania ta și să le conducă către soluții sustenabile.

Evaluare gratuită pentru a determina situația actuală a companiei

Ținem evidența gestiunii deșeurilor și alegem traseul potrivit

Te aducem mai aproape de o economie circulară

Întrebări cheie

Auditul intern este un pas cheie în determinarea cantității exacte de deșeuri, cât și a performanței proceselor actuale. Construim soluțiile sustenabile potrivite pentru afacerea ta și te ajutăm în realizarea corectă a documentației pentru rapoartele de mediu.
Oferim flexibilitate cu fiecare activitate pe care o desfășurăm, de aceea evaluarea internă gratuită se realizează direct în locul de producție și alocăm resursele tehnice și materiale necesare identificării principalelor nevoi și soluții. De asemenea, pentru evidența gestiunii deșeurilor folosim o platformă IT automatizată care să determine cantitățile de deșeuri cu care compania ta se confruntă și traseul acestora.
Sistemul nostru este construit pe principiul transparenței și a trasabilității complete, în special platforma IT pentru evidența gestiunii deșeurilor care permite înregistrarea întregii cantități de deșeuri generate și documentarea lor în rapoarte. Astfel, performanța sistemului nostru se reflectă în costurile și grijile semnificativ reduse, iar riscul de a nu realiza obligațiile de mediu impuse de stat este eliminat.