Depoluare și decontaminare ambalaje

Schimbăm traseul ambalajelor contaminate de la cel spre groapa de gunoi la cel spre transformarea lor în resurse noi

Evaluare de waste management

Obțineți o mai bună înțelegere a fluxurilor de deșeuri pe care fabrica dvs. le generează, reduceți costurile și creșteți rata de reciclare cu un audit de gestionare a deșeurilor, fără obligații.

Schimbăm traseul deșeurilor contaminate

Materialele care nu pot fi reciclate cu ușurință ajung adesea la gropile de gunoi. De obicei, deșeurile generale, ce includ articole precum ambalaje contaminate, materiale plastice de calitate scăzută, ambalaje pentru produse și polistiren ajung la groapa de gunoi. Noi putem schimba drumul acestora.

Responsabilitățile noastre

Soluțiile noastre includ recuperarea tuturor ambalajelor reciclabile și direcționarea fracțiilor organice spre soluții sustenabile ( compostare, biogaz, reutilizare).

Gestionăm loturile de produse neconforme din producție

Gestionăm loturile neconforme de produse expirate

Evităm riscul ca acestea să ajungă la populație

Ne asigurăm că acestea nu ajung nici la groapa de gunoi

Cum funcționează

Loturile de produse contaminate sunt identificate și preluate separat de celelalte tipuri de deșeuri, scopul nostru fiind depoluarea, direcționându-le acolo unde este cazul spre reutilizare, astfel reducând semnificativ volumul de deșeuri generate și implicit costurile cu gestionarea lor.

De ce noi!

În cei aproape 30 de ani de când suntem pe piață am înțeles că cel mai important e să înțelegem în profunzime care sunt nevoile și provocările clienților noștri. Astfel am reușit să-i sprijinim în drumul spre performanță sustenabilă.

Evaluare gratuită a proceselor de gestionare a deșeurilor

Construim o soluție perfect adaptată nevoilor specifice

Ne asigurăm că atingeți noi cote de performanță

Întrebări cheie

Evaluarea gratuită făcută de experții noștri vă va ajuta să alegeți serviciile care vă îmbunătățesc performanțele și vă ajută să atingeți în siguranță obiectivele de mediu.
Sistemul modular de management al deșeurilor este prin excelență flexibil, deci foarte capabil să se adapteze oricăror cerințe. Mai mult, putem oferi asistență încă din faza de proiectare a fabricii, asigurând astfel o integrare perfectă și fluxuri de deșeuri îmbunătățite.
Cifrele vor vorbi de la sine, dar încă de la început sistemul nostru va oferi transparență și trasabilitate totală a deșeurilor, activitatea noastră desfășurându-se chiar în fabrică și eliminând astfel toate riscurile asociate activității de gestionare a deșeurilor.