Depoluare și Decontaminare Ambalaje

Schimbăm traseul ambalajelor contaminate de la cel spre groapa de gunoi, la cel spre transformarea lor în resurse noi.

Evaluare de waste management

Obțineți o mai bună înțelegere a fluxurilor de deșeuri pe care fabrica dvs. le generează, reduceți costurile și creșteți rata de reciclare cu un audit de gestionare a deșeurilor, fără obligații.

Decontaminare ambalaje - Schimbăm traseul deșeurilor contaminate

Materialele care nu pot fi reciclate cu ușurință ajung adesea la gropile de gunoi. De obicei, deșeurile generale, ce includ articole precum ambalaje contaminate, materiale plastice de calitate scăzută, ambalaje pentru produse și polistiren ajung la groapa de gunoi.

Noi putem schimba drumul acestora, ajutându-vă compania în procesul de depoluare și decontaminare a ambalajelor.

Responsabilitățile noastre

Soluțiile noastre includ recuperarea tuturor ambalajelor reciclabile și direcționarea fracțiilor organice spre soluții sustenabile ( compostare, biogaz, reutilizare).

Gestionăm loturile de produse neconforme din producție

Gestionăm loturile neconforme de produse expirate

Evităm riscul ca acestea să ajungă la populație

Ne asigurăm că acestea nu ajung nici la groapa de gunoi

Cum funcționează procesul de decontaminare a ambalajelor

Loturile de produse contaminate sunt identificate și preluate separat de celelalte tipuri de deșeuri, scopul nostru fiind depoluarea, direcționându-le acolo unde este cazul spre reutilizare, astfel reducând semnificativ volumul de deșeuri generate și implicit costurile cu gestionarea lor.

De ce noi!

Ambalajele contaminate conțin adesea substanțe dăunătoare mediului și sănătății publice. Noi înțelegem cât de importantă este gestionarea lor corectă, în conformitate cu reglementările în vigoare. De aceea, oferim servicii de decontaminare ambalaje și le redirecționăm pe un traseu sustenabil.

Evaluare gratuită a proceselor de gestionare a deșeurilor

Oferim servicii sigure de decontaminare ambalaje

Transformăm deșeurile în resurse

Întrebări cheie

Evaluarea gratuită făcută de experții noștri este esențială pentru a analiza fluxurile de deșeuri ale companiei tale din punct de vedere al riscului pe care îl prezintă pentru mediu și sănătatea publică. Apoi, după ce intervenim cu soluțiile noastre, redirecționăm deșeurile pe un traseu sustenabil și avantajos.
Sistemul nostru modular de management al deșeurilor are la bază 4 piloni: transparență, siguranță, flexibilitate și eficiență. Ne adaptăm soluțiile în funcție de nevoile companiei tale și alocăm cele mai performante resurse umane și tehnice pentru ca pierderile tale să fie transformate în resurse, iar riscul contaminării să fie eliminat.
Misiunea noastră este de a îmbunătăți sistemul de management al deșeurilor pentru compania ta. De aceea, rezultatele se reflectă în eficiența și eficacitatea soluțiilor noastre, în costurile optimizate în urma adoptării de soluții sustenabile, în resursele câștigate prin valorificarea deșeurilor și activitatea de decontaminare ambalaje.