Colectare Deșeuri Periculoase și Nepericuloase
- Sistem Clasic

Golirea containerelor de depozitare.
Un sistem de colectare a deșeurilor foarte bine pus la punct, care facilitează transformarea deșeurilor în resurse.

Evaluare de waste management

Obțineți o mai bună înțelegere a fluxurilor de deșeuri pe care fabrica dvs. le generează, reduceți costurile și creșteți rata de reciclare cu un audit de gestionare a deșeurilor, fără obligații.

Colectarea deșeurilor și tranformarea lor în resurse ​

Majoritatea deșeurilor generate de fabrici reprezintă deșeuri despre care credem că sunt mărfuri reutilizabile sau reciclabile. 

Materialele comune de ambalare, cum ar fi cartonul, hârtiile de împachetat, foliile cu bule, plicuri căptușite și polistirenul pot fi clasificate ca deșeuri generale.

Procesul nostru de colectare a deșeurilor periculoase / nepericuloase

Putem gestiona acest proces cu echipamentele noastre specializate, oferind sistemul clasic de colectare a deșeurilor (periculoase sau nepericuloase), prin containere speciale.

Cum funcționează

Deșeurile generale includ hârtie, carton, sticlă, cutii de metal, oțel și aluminiu, deșeuri din lemn și plastic. Cu echipamentele și personalul potrivit, aceste deșeuri pot fi colectate, reciclate și salvate de la groapa de gunoi. Unele articole reciclabile pot chiar adăuga valoare afacerii dvs.

De asemenea, există deșeurile periculoase, ce conțin substanțe care pot fi inflamabile, toxice, cancerigene. Aceste deșeuri pot prezenta un risc pentru siguranța și sănătatea publică și a mediului. Noi ne asigurăm că manipularea, colectarea și eliminarea acestora este făcută de către experți, eliminând astfel orice risc la care ar putea fi expus personalul.

De ce să ne alegi pe noi pentru colectarea deșeurilor?

Deșeurile contaminate cu substanțe nocive reprezintă un pericol real pentru mediu și sănătatea publică. De aceea, din momentul de colectare deșeuri periculoase și până în cel al decontaminării efective, respectăm toate măsurile de siguranță și protecție, pentru a elimina orice risc de poluare, infectare și incendiu.

Începem cu o evaluare internă gratuită și fără obligații

Colectăm deșeurile periculoase și nepericuloase în containere speciale

Decontaminăm deșeurile și alegem traseul sustenabil potrivit

Întrebări cheie

Obiectivele de mediu ale companiei tale nu ar putea fi îndeplinite fără un audit intern gratuit care să ne ajute să determinăm provocările cu care compania ta se confruntă. Odată analizate fluxurile de deșeuri, apelăm la serviciile de colectare deșeuri periculoase și nepericuloase, cu aparatura și containerele necesare. Decontaminăm deșeurile și containerele de distribuție și direcționăm deșeurile pe traseul sustenabil potrivit.
Indiferent de tipul de deșeu, noi suntem pregătiți să îl gestionăm în cel mai potrivit mod, pentru a se transforma din impediment sau coșmar logistic într-o resursă valoroasă pentru următoarele procese de producție ale companiei tale.
Activitățile noastre de colectare deșeuri se remarcă prin eficiență și siguranță. Cu fiecare activitate de decontaminare și reciclare efectuată, suntem mai aproape de o economie circulară, avantajoasă pentru toți producătorii.