Colectare Deșeuri Periculoase și Nepericuloase
- Sistem Clasic

Golirea containerelor de depozitare.
Un sistem de colectare a deșeurilor foarte bine pus la punct, care facilitează transformarea deșeurilor în resurse.

Evaluare de waste management

Obțineți o mai bună înțelegere a fluxurilor de deșeuri pe care fabrica dvs. le generează, reduceți costurile și creșteți rata de reciclare cu un audit de gestionare a deșeurilor, fără obligații.

Colectarea deșeurilor și tranformarea lor în resurse ​

Majoritatea deșeurilor generate de fabrici reprezintă deșeuri despre care credem că sunt mărfuri reutilizabile sau reciclabile. 

Materialele comune de ambalare, cum ar fi cartonul, hârtiile de împachetat, foliile cu bule, plicuri căptușite și polistirenul pot fi clasificate ca deșeuri generale.

Procesul nostru de colectare a deșeurilor periculoase / nepericuloase

Putem gestiona acest proces cu echipamentele noastre specializate, oferind sistemul clasic de colectare a deșeurilor (periculoase sau nepericuloase), prin containere speciale.

Cum funcționează

Deșeurile generale includ hârtie, carton, sticlă, cutii de metal, oțel și aluminiu, deșeuri din lemn și plastic. Cu echipamentele și personalul potrivit, aceste deșeuri pot fi colectate, reciclate și salvate de la groapa de gunoi. Unele articole reciclabile pot chiar adăuga valoare afacerii dvs.

De asemenea, există deșeurile periculoase, ce conțin substanțe care pot fi inflamabile, toxice, cancerigene. Aceste deșeuri pot prezenta un risc pentru siguranța și sănătatea publică și a mediului. Noi ne asigurăm că manipularea, colectarea și eliminarea acestora este făcută de către experți, eliminând astfel orice risc la care ar putea fi expus personalul.

De ce să ne alegi pe noi pentru colectarea deșeurilor?

În cei aproape 30 de ani de când suntem pe piață am înțeles că cel mai important e să înțelegem în profunzime care sunt nevoile și provocările clienților noștri. Astfel am reușit să-i sprijinim în drumul spre performanță sustenabilă.

Evaluare gratuită a proceselor de gestionare a deșeurilor

Construim o soluție perfect adaptată nevoilor specifice

Ne asigurăm că atingeți noi cote de performanță

Întrebări cheie

Evaluarea gratuită făcută de experții noștri vă va ajuta să alegeți serviciile care vă îmbunătățesc performanțele și vă ajută să atingeți în siguranță obiectivele de mediu.
Sistemul modular de management al deșeurilor este prin excelență flexibil, deci foarte capabil să se adapteze oricăror cerințe. Mai mult, putem oferi asistență încă din faza de proiectare a fabricii, asigurând astfel o integrare perfectă și fluxuri de deșeuri îmbunătățite.
Cifrele vor vorbi de la sine, dar încă de la început sistemul nostru va oferi transparență și trasabilitate totală a deșeurilor, activitatea noastră desfășurându-se chiar în fabrică și eliminând astfel toate riscurile asociate activității de gestionare a deșeurilor.