Waste management pentru
industria de retail

Retail - Centre logistice

Eficiență în gestionarea resurselor interne

Suntem specializați în servicii de gestionare a deșeurilor concepute pentru a minimiza cantitatea generată pentru marii comercianții.

De la supermarketuri până la depozite, spațiile de vânzare gestionează zilnic un amestec continuu și variat de deșeuri, inclusiv ambalaje din carton și plastic.

Acționăm minimizând acest flux de deșeuri direct la sursă, reducând astfel investiția de timp, spațiu sau resurse financiare pentru gestionarea deșeurilo.

 Analizele și soluțiile noastre sunt concepute pentru a îmbunătăți fluxul de lucru atât în magazine, cât și în zonele de stocare sau descărcare, prin identificarea problemelor de manipulare. Astfel reușim să optimizăm fluxurile de lucru și să contribuim în același timp la o imagine curată și ecologică.

SOLUȚII ELTEX

Soluții de waste management în industria de retail

Problemă

Ambalaje voluminoase

Deșeurile de ambalaje voluminoase pot genera foarte multe provocări în cadrul unei unități de producție.
Soluție

Sortare și compactare deșeuri

Eltex oferă servicii de sortare și compactare la sursă, rezolvând astfel problema volumelor dislocate de ambalajele voluminoase încă din incinta fabricii.
Problemă

Retururi și casări

Industria de retail se confruntă cu problema retururilor, de la articole de îmbrăcăminte până la produse expirate ce nu mai pot fi comercializate. Retururile sunt văzute și tratate ca un ”centru de cost” și dificil de gestionat atunci când există cantități ridicate și mixte.
Soluție

Fluxuri separate

Aceasta gamă de mărfuri returnate sau de casat poate fi valorificată. Procesul nostru cuprinde o sortare, triere și definire pe tipuri de deșeuri și tratarea și reciclarea acestora pe fluxuri separate, reușind să recuperăm o valoare cât mai mare.
Problemă

Casări în cantități mari

Uneori este nevoie de casarea unor cantități mari de produse neconforme, a căror viață la raft e prea scurtă sau a căror ambalaje se schimbă.
Soluție

Soluții de casare

Eltex oferă servicii testate de casare atât pentru produse lichide, cât și pentru solide de diferite mărimi și forme.
Problemă

Cantități foarte mari în urma evenimentelor tip black-Friday

Producătorii, distribuitorii au produse surplus de bunuri pentru a asigura evenimente tip black – Friday, sărbători sau evenimente oficiale.
Soluție

Personal instruit la cerere

Eltex pune la dispoziție în cadrul fiecărei fabrici/depozit personal instruit, atât pentru gestionarea activităților zilnice, cât și pentru situații speciale ce necesită volum suplimentar de muncă (perioada sărbătorilor sau diverse campanii- buy-back).

Acționăm din inima activității clienților noștri

Sistemul integrat încă din fluxul de producție

Oferim control și transparență pentru că activăm în locație

Aducem operatori instruiți pentru performanțe constante

Asigurăm conformitate legislativă prin consultanță și suport

Începem orice proces cu o evaluare și o expertiză tehnică

Oferim suport în situații de control sau audit extern

Evaluare de waste management​

Obțineți o mai bună înțelegere a fluxurilor de deșeuri pe care fabrica dvs. le generează, reduceți costurile și creșteți rata de reciclare cu un audit de gestionare a deșeurilor, fără obligații. 

PARTNERI

Companiile cărora le suntem alături