Distrugere deșeuri on-site, pentru rebuturi, documente, etc.

Evaluare de waste management

Obțineți o mai bună înțelegere a fluxurilor de deșeuri pe care fabrica dvs. le generează, reduceți costurile și creșteți rata de reciclare cu un audit de gestionare a deșeurilor, fără obligații.

Proceduri sigure de distrugere controlată​ a deșeurilor, precum rebuturi și documente.

Folosim echipamente specializate pentru distrugerea deșeurilor precum rebuturi sau documente, direct la locația clientului.

Produsele secundare rezultate din activitățile industriale pot fi de la producție de electronică sau auto, componente de fier, produse chimice, deșeuri universale și o multitudine de alți compuși cu potențial toxic.

Atunci când sunt tratate greșit, deșeurile industriale pot provoca daune ireparabile oamenilor și mediului și pot expune companiile la răspundere legală.

Eltex înțelege provocările și cerințele asociate cu distrugerea corespunzătoare a deșeurilor industriale, inclusiv asigurarea și conformitatea cu reglementările în vigoare.

Asigurăm securitatea documentelor confidențiale, fără a fi expuse riscului de scurgere de informații, folosind echipamente specializate de distrugere a deșeurilor și documentelor.

De ce noi!

Nu poți renunța la evidența în scris a tuturor activităților companiei tale, dar te poți asigura că documentele ce dețin informații valoroase nu ajung pe mâini greșite. Noi oferim servicii transparent de distrugere documente, pentru ca firma ta să fie complet în siguranță.

Audit intern gratuit și fără obligații

Identificăm soluția optimă de distrugere documente on-site

Oferim transparență și siguranță complete

Întrebări cheie

Începem fiecare colaborare cu un audit intern gratuit, în cadrul căruia să identificăm principalele provocări cu care compania ta se confruntă. Comunicăm soluțiile noastre, alocăm resursele necesare și punem în acțiune cele mai potrivite soluții pentru nevoile companiei tale.
Știm cât de importantă este siguranța companiei tale. De aceea, serviciile noastre de distrugere deșeuri/documente pot fi realizate on-site, pentru a elimina orice risc al scurgerii de informații.
Nu doar că eliminăm riscurile unui furt de informații, dar prin serviciile noastre de distrugere deșeuri on-site, contribuim la eficientizarea proceselor de producție și gestionare a deșeurilor.