Distrugere deșeuri on-site, pentru rebuturi, documente, etc.

Evaluare de waste management

Obțineți o mai bună înțelegere a fluxurilor de deșeuri pe care fabrica dvs. le generează, reduceți costurile și creșteți rata de reciclare cu un audit de gestionare a deșeurilor, fără obligații.

Proceduri sigure de distrugere controlată​ a deșeurilor, precum rebuturi și documente.

Folosim echipamente specializate pentru distrugerea deșeurilor precum rebuturi sau documente, direct la locația clientului.

Produsele secundare rezultate din activitățile industriale pot fi de la producție de electronică sau auto, componente de fier, produse chimice, deșeuri universale și o multitudine de alți compuși cu potențial toxic.

Atunci când sunt tratate greșit, deșeurile industriale pot provoca daune ireparabile oamenilor și mediului și pot expune companiile la răspundere legală.

Eltex înțelege provocările și cerințele asociate cu distrugerea corespunzătoare a deșeurilor industriale, inclusiv asigurarea și conformitatea cu reglementările în vigoare.

Asigurăm securitatea documentelor confidențiale, fără a fi expuse riscului de scurgere de informații, folosind echipamente specializate de distrugere a deșeurilor și documentelor.

De ce noi!

În cei aproape 30 de ani de când suntem pe piață am înțeles că cel mai important e să înțelegem în profunzime care sunt nevoile și provocările clienților noștri. Astfel am reușit să-i sprijinim în drumul spre performanță sustenabilă.

Evaluare gratuită a proceselor de gestionare a deșeurilor

Construim o soluție perfect adaptată nevoilor specifice

Ne asigurăm că atingeți noi cote de performanță

Întrebări cheie

Evaluarea gratuită făcută de experții noștri vă va ajuta să alegeți serviciile care vă îmbunătățesc performanțele și vă ajută să atingeți în siguranță obiectivele de mediu.
Sistemul modular de management al deșeurilor este prin excelență flexibil, deci foarte capabil să se adapteze oricăror cerințe. Mai mult, putem oferi asistență încă din faza de proiectare a fabricii, asigurând astfel o integrare perfectă și fluxuri de deșeuri îmbunătățite.
Cifrele vor vorbi de la sine, dar încă de la început sistemul nostru va oferi transparență și trasabilitate totală a deșeurilor, activitatea noastră desfășurându-se chiar în fabrică și eliminând astfel toate riscurile asociate activității de gestionare a deșeurilor.