Te confrunți cu deșeuri organice și nămoluri în unitățile de producție?

  • Home
  • blog
  • Te confrunți cu deșeuri organice și nămoluri în unitățile de producție?
Te confrunți cu deșeuri organice și nămoluri în unitățile de producție

Te confrunți cu deșeuri organice și nămoluri în unitățile de producție?

Activitățile de producție ale companiei tale pot lăsa în urmă deșeuri greu de gestionat, în special atunci când materialele sunt contaminate cu nămoluri sau substanțe organice. Care este cu adevărat costul gestionării deșeurilor? Cum poț să îți îndeplinești responsabilitățile de mediu, dar să obții în același timp și o rată mai mare de profitabilitate? 

Noi am găsit soluția pentru partenerii noștri. 

Evaluarea internă – primul pas către cea mai bună soluție pentru compania ta

În industriile FMCG, de cosmetică și îngrijire personală și chiar și în cazul producătorilor de baterii, problema deșeurilor organice și a contaminării materialelor cu nămoluri sunt inevitabile. Oferim din timpul nostru acest serviciul de evaluare internă a fluxurilor de deșeuri, gratuit și fără obligații. Pentru că evaluarea internă gratuită ne ajută să înțelegem mai bine provocările aduse activității de producție și gestionării corespunzătoare a deșeurilor. Astfel, nu doar că promitem o soluție inteligentă pentru problemele cu care compania ta se confruntă, dar o și îndeplinim. 

 

Lasă grija resurselor pe seama noastră

După identificarea principalelor puncte de acțiune, intervenim cu resursele necesare – tehnice și umane – direct în fabrica ta pentru o mai bună eficiență logistică. În cazul industriilor FMCG și de cosmetică și îngrijire personală, loturile de produse neconforme nu doar că ocupă spațiu de depozitare ce ar putea fi încredințat altor momente din producție, dar reprezintă principala sursă de îngreunare a procesului de management al deșeurilor și, implicit, a unei acțiuni profitabile și responsabile față de mediu. Intervenția noastră la locul generării produselor neconforme cu resursele tehnice potrivite te ajută să eviți posibilele întreruperi ale activității tale de producție. Mai mult, echipa noastră este pregătită să îți ofere sfaturi despre cum poți eficientiza chiar tu procesul de gestionare a deșeurilor. 

 

Servicii de compostare și dezumidificare

Preluăm loturile de produse neconforme sau contaminate separat de alte deșeuri, în containere potrivite pentru fiecare tip de reziduu, inclusiv în containere de tip IBC, destinate deșeurilor lichide. În cazul în care identificăm substanțe ce pot deveni un pericol pentru sănătatea publică în cazul unei gestionări precare, securizăm deșeurile aferente în spații de depozitare echipate cu kit-uri specializate pentru intervenții rapide în cazul scurgerilor. Astfel, transportăm deșeurile către soluțiile potrivite – de compostare, dezumidificare și decontaminare – și ne asigurăm ca toate materialele ce pot fi valorificate să fie reintroduse într-un alt ciclu de producție. 

De asemenea, în urma activității de producție a bateriilor cu LI-Ion, sunt generate cantități foarte mari de nămoluri amestecate cu metale grele. Eltex îți oferă siguranță și acces la tehnologie de ultimă generație pentru reciclarea bateriilor. Fie că vorbim de deșeuri organice, nămoluri sau substanțe periculoase, putem să te ajutăm cu soluții specifice.