Waste management în industria de procesări metalice

Automotive - Producătoare și procesări metalice

Soluții inteligente pentru nevoi variate

Industria de automobile, producătoare de componente metalice pentru industria grea și ușoară, au un set de nevoi foarte specifice atunci când vine vorba de gestionarea deșeurilor din cauza varietății acestora. Astfel, e nevoie de soluții inteligente pentru a gestiona un amestec variat de fluxuri de deșeuri, inclusiv vopsele, uleiuri, nămoluri și lichide de răcire, precum și deșeuri generale.

Pentru a găsi soluțiile cele mai bune, începem prin a înțelege fiecare tip de deșeu, luând în considerare orice limitări de spațiu și logistică. Apoi implementăm cea mai eficientă, ecologică și rentabilă soluție pentru fiecare flux de deșeuri în parte. Ba mai mult, asigurăm colectarea și eliminarea tuturor tipurilor de deșeuri, identificându-le pe cele care pot genera reduceri de costuri și care pot fi refolosite sau reciclate. Identificăm, colectăm, separăm și eliminăm în siguranță toate tipurile de deșeuri auto, inclusiv deșeurile periculoase.

Avem specialiști dedicați ce pot oferi consultanță privind reglementarea deșeurilor și problemele care afectează industria în general. Susținem programe educaționale dedicate forței de muncă din această industrie despre importanța și metodologia separării corecte a deșeurilor. De la vopsea la aerosoli, cârpe îmbibate cu ulei, carton la plastic, avem capacitatea de a gestiona orice deșeuri generate în procesele de producție ale acestei industrii.

SOLUȚII ELTEX

Soluții de waste management în industria de procesări metalice

Problemă

Volum mare de deșeuri lichide

Volumele mari de deșeuri sunt adesea un coșmar logistic care provoacă pierderea unor cantități considerabile de deșeuri reciclabile.
Soluție

Colectare dedicată

Eltex reduce cantitatea de uleiuri și emulsii de răcire și găsește soluții pentru tratarea lor on site, rezultând reducerea cantității de deșeuri cu peste 90%.
Problemă

Cantități mari de ambalaje

E o provocare determinarea cu precizie a cantităților de ambalaje puse în piață în vederea raportărilor către AFM.
Soluție

Serviciu dedicat și calcule automatizate

Eltex oferă un serviciu special dedicat determinării cantității precise de ambalaje + soluția software Eltex de calcule automatizate de raportări de mediu.
Problemă

Spionaj industrial

Pericolul furtului de componente în vederea spionajului industrial este foarte ridicat.
Soluție

Distrugere on-site

Eltex oferă servicii de distrugere controlată, în curtea fabricii, printr-un proces de înaltă siguranță care duce la eliminarea aproape totală a riscurilor.

Acționăm din inima activității clienților noștri

Sistemul integrat încă din fluxul de producție

Oferim control și transparență pentru că activăm în locație

Aducem operatori instruiți pentru performanțe constante

Asigurăm conformitate legislativă prin consultanță și suport

Începem orice proces cu o evaluare și o expertiză tehnică

Oferim suport în situații de control sau audit extern

Evaluare de waste management​

Obțineți o mai bună înțelegere a fluxurilor de deșeuri pe care fabrica dvs. le generează, reduceți costurile și creșteți rata de reciclare cu un audit de gestionare a deșeurilor, fără obligații. 

PARTNERI

Companiile cărora le suntem alături