Reducerea Impactului Asupra Mediului -
Zero deșeuri la groapa de gunoi

Un obiectiv pe care îl urmărim activ și pe care îl realizăm în tot mai multe fabrici partenere

Evaluare de waste management

Obțineți o mai bună înțelegere a fluxurilor de deșeuri pe care fabrica dvs. le generează, reduceți costurile și creșteți rata de reciclare cu un audit de gestionare a deșeurilor, fără obligații.

Reducerea impactului asupra mediului

Reducerea impactului asupra mediului sau „zero deșeuri la groapa de gunoi” este un obiectiv specific și concret pe care aproape orice companie îl poate atinge.

Metoda noastră se bazează pe practicile descrise în ierarhia deșeurilor, punând cea mai mare valoare pe devierea deșeurilor existente de la groapa de gunoi, găsind soluții pentru reducerea, reutilizarea, compostarea, reciclarea sau trimiterea către instalații de recuperare a energiei.

Procesul nostru

Am obținut pentru partenerii noștri performanța de ”zero deșeuri la groapa de gunoi”.

Îți putem ajuta compania în reducerea impactului asupra mediului!

În toți cei aproape 30 de ani de activitate ne-am concentrat pe reducerea impactului asupra mediului prin dezvoltarea de soluții sustenabile care să servească chiar și celor mai specifice dintre nevoi. Credem că prin colaborare și pași mici dar semnificativi suntem zilnic mai aproape de o economie circulară.

Evaluare gratuită a proceselor de management al deșeurilor

Redirecționăm deșeurile pe trasee de revalorificare sustenabile

Împreună ajungem la zero deșeuri la groapa de gunoi

Întrebări cheie

Evaluarea gratuită și fără obligații, realizată de specialiștii noștri, ne ajută să analizăm fluxurile de deșeuri generate de compania ta și să le schimbăm traseul pentru a fi revalorificate. Țintim spre zero deșeuri la groapa de gunoi și, implicit, spre reducerea impactului asupra mediului.
Sistemul modular de management al deșeurilor vizează întreaga activitate a companiei tale și este creat pentru a se adapta oricăror cerințe interne sau de mediu. Punem la dispoziție o suită de resurse umane și tehnice pentru ca toate tipurile de deșeuri din incinta companiei tale să fie gestionate într-un mod sustenabil.
Zero deșeuri la groapa de gunoi înseamnă zero costuri adiționale, prezente și viitoare. Nu doar că te ajutăm să îți optimizezi costurile curente, dar soluțiile noastre sustenabile conduc la revalorificarea și reintroducerea în cicluri viitoare de producție a unor materiale considerate odată pierderi. Mai mult, împreună contribuim la reducerea impactului asupra mediului și, implicit, crearea unui viitor mai bun pentru generațiile următoare.