Reducerea Impactului Asupra Mediului -
Zero deșeuri la groapa de gunoi

Un obiectiv pe care îl urmărim activ și pe care îl realizăm în tot mai multe fabrici partenere

Evaluare de waste management

Obțineți o mai bună înțelegere a fluxurilor de deșeuri pe care fabrica dvs. le generează, reduceți costurile și creșteți rata de reciclare cu un audit de gestionare a deșeurilor, fără obligații.

Reducerea impactului asupra mediului

Reducerea impactului asupra mediului sau „zero deșeuri la groapa de gunoi” este un obiectiv specific și concret pe care aproape orice companie îl poate atinge.

Metoda noastră se bazează pe practicile descrise în ierarhia deșeurilor, punând cea mai mare valoare pe devierea deșeurilor existente de la groapa de gunoi, găsind soluții pentru reducerea, reutilizarea, compostarea, reciclarea sau trimiterea către instalații de recuperare a energiei.

Procesul nostru

Am obținut pentru partenerii noștri performanța de ”zero deșeuri la groapa de gunoi”.

Îți putem ajuta compania în reducerea impactului asupra mediului!

În cei aproape 30 de ani de când suntem pe piață am înțeles că cel mai important e să înțelegem în profunzime care sunt nevoile și provocările clienților noștri. Astfel am reușit să-i sprijinim în drumul spre performanță sustenabilă.

Evaluare gratuită a proceselor de gestionare a deșeurilor

Construim o soluție perfect adaptată nevoilor specifice

Ne asigurăm că atingeți noi cote de performanță

Întrebări cheie

Evaluarea gratuită făcută de experții noștri vă va ajuta să alegeți serviciile care vă îmbunătățesc performanțele și vă ajută să atingeți în siguranță obiectivele de mediu.
Sistemul modular de management al deșeurilor este prin excelență flexibil, deci foarte capabil să se adapteze oricăror cerințe. Mai mult, putem oferi asistență încă din faza de proiectare a fabricii, asigurând astfel o integrare perfectă și fluxuri de deșeuri îmbunătățite.
Cifrele vor vorbi de la sine, dar încă de la început sistemul nostru va oferi transparență și trasabilitate totală a deșeurilor, activitatea noastră desfășurându-se chiar în fabrică și eliminând astfel toate riscurile asociate activității de gestionare a deșeurilor.