Resurse asigurate, operatori și instalații moderne direct on-site

Oferim toate cele necesare pentru un proces fără cusur, de la resursa umană la cea tehnologică

Evaluare de waste management

Obțineți o mai bună înțelegere a fluxurilor de deșeuri pe care fabrica dvs. le generează, reduceți costurile și creșteți rata de reciclare cu un audit de gestionare a deșeurilor, fără obligații.

Abordare on-site

Resurse umane și tehnologice

Fiecare companie are nevoie de servicii de gestionare deșeuri și reciclare. Însă ceea ce oferim noi este diferit de orice alt operator din piață, pentru că punem la dispoziție resurse umane și tehnologice.

Modul nostru de lucru ne permite organizarea întregului proces, de la colectare direct de pe liniile de producție, sortare, compactare, balotare, procesare în cadrul locației, logistică, până la reciclare, tratare sau neutralizare.

Procesul nostru

În funcție de fluxul de generare al deșeurilor, creăm o procedură specifică și punctuală nevoii companiei dvs. și o implementăm în fabrică.

Cum funcționează

Eltex pune la dispoziție în cadrul fiecărei fabrici personal instruit, atât pentru gestionarea activităților zilnice, cât și pentru situații speciale. În paralel, identificăm toate tipurile de deșeuri generate și organizăm zonele de colectare în funcție de clasificarea acestora.

Amplasăm la fața locului containere de colectare selectivă, tomberoane cu încărcare frontală și compactoare, personal autorizat, zone de siguranță monitorizate.

De ce noi!

De 30 de ani de activitate am înțeles că a transforma pierderile în resurse nu înseamnă a te concentra doar pe rezultatul final, ci pe optimizarea întregii activități de management al deșeurilor. De aceea, asigurăm toate resursele de care ai nevoie, on-site, pentru a-ți susține procesele de producție în toate momentele cheie.

Evaluare gratuită a proceselor de gestionare a deșeurilor

Asigurăm resursele umane și tehnice de care compania ta are nevoie

Creăm traseul sustenabil potrivit pentru deșeurile tale

Întrebări cheie

Evaluarea gratuită făcută de experții noștri este primul pas în identificarea celor mai bune soluții de management al deșeurilor pentru problemele specifice ale companiei tale.
Am dezvoltat un sistemul modular de management al deșeurilor pentru a răspunde cerințelor de mediu și provocărilor specifice cu care compania ta se confruntă. Odată stabilite obiectivele de sustenabilitate, asigurăm toate resursele, umane și tehnice, pentru a le atinge, în orice fază de proiectare și producție.
Cifrele vor vorbi de la sine, dar încă de la început sistemul nostru va oferi transparență și trasabilitate totală a deșeurilor. Mai mult, ne desfășurăm activitatea sub principiul colaborării și oferim asistență specializată la fiecare pas, pentru ca tu să ai întotdeauna evidența activității noastre și, implicit, a rezultatelor.