Resurse asigurate, operatori și instalații moderne direct on-site

Oferim toate cele necesare pentru un proces fără cusur, de la resursa umană la cea tehnologică

Evaluare de waste management

Obțineți o mai bună înțelegere a fluxurilor de deșeuri pe care fabrica dvs. le generează, reduceți costurile și creșteți rata de reciclare cu un audit de gestionare a deșeurilor, fără obligații.

Abordare on-site

Resurse umane și tehnologice

Fiecare companie are nevoie de servicii de gestionare deșeuri și reciclare. Însă ceea ce oferim noi este diferit de orice alt operator din piață, pentru că punem la dispoziție resurse umane și tehnologice.

Modul nostru de lucru ne permite organizarea întregului proces, de la colectare direct de pe liniile de producție, sortare, compactare, balotare, procesare în cadrul locației, logistică, până la reciclare, tratare sau neutralizare.

Procesul nostru

În funcție de fluxul de generare al deșeurilor, creăm o procedură specifică și punctuală nevoii companiei dvs. și o implementăm în fabrică.

Cum funcționează

Eltex pune la dispoziție în cadrul fiecărei fabrici personal instruit, atât pentru gestionarea activităților zilnice, cât și pentru situații speciale. În paralel, identificăm toate tipurile de deșeuri generate și organizăm zonele de colectare în funcție de clasificarea acestora.

Amplasăm la fața locului containere de colectare selectivă, tomberoane cu încărcare frontală și compactoare, personal autorizat, zone de siguranță monitorizate.

De ce noi!

În cei aproape 30 de ani de când suntem pe piață am înțeles că cel mai important e să înțelegem în profunzime care sunt nevoile și provocările clienților noștri. Astfel am reușit să-i sprijinim în drumul spre performanță sustenabilă.

Evaluare gratuită a proceselor de gestionare a deșeurilor

Construim o soluție perfect adaptată nevoilor specifice

Ne asigurăm că atingeți noi cote de performanță

Întrebări cheie

Evaluarea gratuită făcută de experții noștri vă va ajuta să alegeți serviciile care vă îmbunătățesc performanțele și vă ajută să atingeți în siguranță obiectivele de mediu.
Sistemul modular de management al deșeurilor este prin excelență flexibil, deci foarte capabil să se adapteze oricăror cerințe. Mai mult, putem oferi asistență încă din faza de proiectare a fabricii, asigurând astfel o integrare perfectă și fluxuri de deșeuri îmbunătățite.
Cifrele vor vorbi de la sine, dar încă de la început sistemul nostru va oferi transparență și trasabilitate totală a deșeurilor, activitatea noastră desfășurându-se chiar în fabrică și eliminând astfel toate riscurile asociate activității de gestionare a deșeurilor.