Gestionarea materialelor surplus: evacuare, sortare, compactare, balotare, etc.

Gestionăm activitățile pentru materialele surplus, direct de la locul de generare, încă din procesul de producție: evacuare, sortare, compactare, balotare, procesare în cadrul locației, logistică.

Evaluare de waste management

Obțineți o mai bună înțelegere a fluxurilor de deșeuri pe care fabrica dvs. le generează, reduceți costurile și creșteți rata de reciclare cu un audit de gestionare a deșeurilor, fără obligații.

Gestionarea materialelor surplus, direct din procesul de producție

În industriile în care producția variază de la o lună la alta, deșeurile pot fi imprevizibile.

De aceea oferim clienților noștri asistență flexibilă.

Nu gestionăm doar fluxurile de deșeuri uzuale, ci și pe cele rezultate în procesul de producție (de la deșeuri de ambalaje, mașinile de injectare, până la componente produs finit etc) și ajutăm la îmbunătățirea acestora.

Procesul nostru

Vă ajutăm să organizați întregul flux al deșeurilor generate, prin diferite resurse și soluții pe care le avem la dispoziție.

Cum funcționează

Ne asigurăm că există trasabilitatea necesară îndeplinirii țintelor individuale, dar și că s-a creat un flux de colectare, sortare, ambalare din locația de generare. Astfel reușim să salvăm costuri importante cu operațiunile specifice.

După ce deșeurile au fost colectate și/sau sortate în containere sau prescontainere, acestea sunt pre-procesate sau balotate direct la locația dvs. Fiecare deșeu este cântărit, și în funcție de nevoie, procesat la fața locului sau transportat în vederea reciclării, tratării sau neutralizării.

Pentru deșeurile cu valoare ridicată (cupru, aluminiu etc) sau a componentelor și pieselor deșeu avem un regim special de colectare, cu zone de siguranță monitorizate de depozitare temporară.

De ce noi!

Imprevizibilitatea proceselor de producție rezultă adesea în cantități neașteptate de deșeuri ce pot deveni un coșmar logistic pentru compania ta. Noi am înțeles cât de important este să ai alături un partener atent la nevoile tale specifice și pregătit să te susțină în gestionarea materialelor surplus și transformarea lor în avantaje. 

Audit intern al proceselor de gestionare a deșeurilor

Gestionarea materialelor surplus pentru a deveni resurse

Îndeplinirea obiectivelor de sustenabilitate

Întrebări cheie

Primul și cel mai important pas este auditul intern gratuit și lipsit de obligații, pentru a determina traseul actual al fluxului de deșeuri, cât și principalele puncte de acțiune. Următorul pas este alocarea resurselor necesare, direct la locul de generare al deșeurilor, pentru a determina modalitatea potrivită de revalorificare a acestora și optimiza costurile de transport și manipulare.
Soluțiile noastre sunt dezvoltate pentru a se adapta cerințelor specifice ale companiei tale. Gestionarea materialelor surplus include o serie de activități, de la evacuare, sortare, compactare, balotare, la procesare în cadrul locației și servicii de logistică. Astfel, vom putea identifica cel mai bun traseu pentru deșeurile pe care fabrica le produce și soluțiile potrivite pentru a le transforma în oportunități.
La Eltex, ne propunem ca fiecare activitate să ne conducă mai aproape de o economie circulară. Pentru asta, ne asigurăm că îți transformăm deșeurile în resurse și te ajutăm să optimizezi costurile de producție, toate acestea în timp ce te ajutăm să îți îndeplinești obiectivele de sustenabilitate.