Suport în dezvoltarea proiectelor de sustenabilitate și responsabilitate socială corporativă (CSR)

Evaluare de waste management

Obțineți o mai bună înțelegere a fluxurilor de deșeuri pe care fabrica dvs. le generează, reduceți costurile și creșteți rata de reciclare cu un audit de gestionare a deșeurilor, fără obligații.

Investim în viitor - Responsabilitate socială corporativă

Pentru noi, sustenabilitatea este cheia către viitor.

Managerii noștri de cont dețin experiența și cunoștințele din industrie pentru a vă evalua fluxurile de deșeuri și pentru a vă revizui obiectivele de sustenabilitate și responsabilitate socială corporativă. În același timp, înțelegem importanța prezenței în viața comunității locale.

Cum facem asta

Este un privilegiu să lucrăm direct cu partenerii și angajații  pentru a crea un model mai bun de educație privind deșeurile și reciclare.

De ce noi!

În cei aproape 30 de ani de când suntem pe piață am înțeles că cel mai important e să înțelegem în profunzime care sunt nevoile și provocările clienților noștri. Astfel am reușit să-i sprijinim în drumul spre performanță sustenabilă.

Evaluare gratuită a proceselor de gestionare a deșeurilor

Construim o soluție perfect adaptată nevoilor specifice

Ne asigurăm că atingeți noi cote de performanță

Întrebări cheie

Evaluarea gratuită făcută de experții noștri vă va ajuta să alegeți serviciile care vă îmbunătățesc performanțele și vă ajută să atingeți în siguranță obiectivele de mediu.
Sistemul modular de management al deșeurilor este prin excelență flexibil, deci foarte capabil să se adapteze oricăror cerințe. Mai mult, putem oferi asistență încă din faza de proiectare a fabricii, asigurând astfel o integrare perfectă și fluxuri de deșeuri îmbunătățite.
Cifrele vor vorbi de la sine, dar încă de la început sistemul nostru va oferi transparență și trasabilitate totală a deșeurilor, activitatea noastră desfășurându-se chiar în fabrică și eliminând astfel toate riscurile asociate activității de gestionare a deșeurilor.