Suport în dezvoltarea proiectelor de sustenabilitate și responsabilitate socială corporativă (CSR)

Evaluare de waste management

Obțineți o mai bună înțelegere a fluxurilor de deșeuri pe care fabrica dvs. le generează, reduceți costurile și creșteți rata de reciclare cu un audit de gestionare a deșeurilor, fără obligații.

Investim în viitor - Responsabilitate socială corporativă

Pentru noi, sustenabilitatea este cheia către viitor.

Managerii noștri de cont dețin experiența și cunoștințele din industrie pentru a vă evalua fluxurile de deșeuri și pentru a vă revizui obiectivele de sustenabilitate și responsabilitate socială corporativă. În același timp, înțelegem importanța prezenței în viața comunității locale.

Cum facem asta

Este un privilegiu să lucrăm direct cu partenerii și angajații  pentru a crea un model mai bun de educație privind deșeurile și reciclare.

De ce noi!

Cu toții avem un impact cât de mic asupra mediului înconjurător. Noi nu doar că te ajutăm să îl identifici și să-l minimizezi, dar te susținem în crearea unor noi oportunități de CSR și dezvoltare a unei economii circulare.

Evaluare gratuită a proceselor de gestionare a deșeurilor

Împreună revizuim obiectivele de sustenabilitate și CSR

Construim un viitor mai bun pentru comunitatea ta și generațiile viitoare

Întrebări cheie

Evaluarea gratuită a specialiștilor noștri ne ajută să înțelegem mecanismele din spatele companiei tale și să ne adaptăm serviciile la nevoile observate. Dar auditul intern face mai mult, devine ocazia ideală pentru a discuta obiectivele de mediu și de a crea acțiuni de responsabilitate socială corporativă, pornind de la dorințele de implicare activă în comunitate a companiei tale.
Sistemul nostru modular de management al deșeurilor este menit să abordeze întregul circuit al companiei tale. De la faza de pre-producție și până la analiza rezultatelor nou obținute, suntem pregătiți să ne adaptăm nevoilor tale. Și pentru că ne dorim ca eforturile noastre să fie în asentiment cu cât mai multe persoane, lucrăm împreună pentru a educa în privința revalorificării deșeurilor și a dezvolta parametrii unui viitor sustenabil.
Rezultatele se măsoară atât prin cifre, dar și prin nivelul de implicare al comunității tale în acțiunile organizate împreună cu noi. Atunci când obiectivele îți sunt bine stabilite și contribui activ la crearea unui viitor sustenabil prin activități de responsabilitate socială corporativă (CSR), îndrumi oamenii către alegeri mai bune și devii un partener de încredere.