Mărfurile returnate sau de casat pot fi valorificate cu soluțiile de waste management adecvate

  • Home
  • blog
  • Mărfurile returnate sau de casat pot fi valorificate cu soluțiile de waste management adecvate
Mărfurile returnate sau de casat poate fi valorificate cu soluțiile de waste management adecvate

Mărfurile returnate sau de casat pot fi valorificate cu soluțiile de waste management adecvate

Am observat de-a lungul timpului că perioada imediat după sărbători devine problematică pentru industria de retail. De la depozite și până la supermarket-uri, agenții economici din industria de retail se confruntă zilnic cu un flux mare de producție și, implicit, cu un volum semnificativ și divers de deșeuri. De-a lungul timpului, pentru problemele clienților noștri am găsit soluții, astfel că mărfurile returnate sau de casat și grija gestionării deșeurilor face parte din activitatea noastră. 

 

Evaluarea internă – începutul fiecărui parteneriat de încredere

Cum ajungem noi la rezultate care să te ajute să gestionezi fluxul deșeurilor corect? În primul rând analizăm fluxul de deșeuri și ceea ce înseamnă manipulare acestora și propunem soluții direct din linia de activitate. Astfel, reușim să îți oferim o expertiză sigură asupra demersurilor ce trebuie urmărite pentru a îmbunătăți fluxul de lucru atât în magazine, cât și în zonele de stocare sau descărcare.

Fiindcă vânzările din această perioadă sunt imprevizibile, știm și că astfel de ocazii generează la final mai mult decât venituri, ci și cantități foarte mari de produse ce trebuie gestionate. Eltex îți pune la dispoziție personal instruit, atât pentru gestionarea activităților zilnice, cât și pentru situații speciale ce necesită volum suplimentar de muncă, precum gestionarea unor cantități imprevizibile de produse de colectat, sortat sau casat. 

 

Fluxuri separate de deșeuri

Retururile – de la articole de îmbrăcăminte până la produse ce au depășit termenul de consum și nu mai pot fi comercializate sunt o provocare pentru companii, atât pe partea de producție, cât și pentru comercianți. 

Identificăm gama de produse returnate sau de casat și, prin alocarea tuturor resurselor necesare – tehnice și umane – efectuăm o sortare, triere și definire pe tipuri de deșeu al acestora. Odată catalogate și sortate separat, le direcționăm către traseul potrivit în ideea valorificării lor. Astfel, deșeurile sunt tratate și reciclate pe fluxuri separate și chiar reintroduse într-un alt ciclu de producție. Nu doar că retururile nu mai sunt un ,,centru de cost’’ pentru tine, dar generezi noi venituri pentru compania ta. 

 

Soluții de casare direct din locul de preluare

La Eltex îți prețuim atât încrederea, cât și timpul. Astfel, căutăm noi metode prin a fi mai eficienți în desfășurarea activității noastre. Pentru a nu ocupa și mai mult spațiu de depozitare sau a genera mai multe costuri logistice, noi oferim soluții de casare direct de la locul de preluare. Gestionăm inclusiv produse lichide, cât și produse solide de diferite mărimi și forme. Ne ocupăm și de preluarea ambalajelor, pe care le sortăm și compactăm tot la sursă, rezolvând astfel problema volumelor dislocate de ambalaje voluminoase

 

Un singur parteneriat, cele mai bune soluții de waste management

Indiferent de nevoile tale, echipa Eltex va fi mereu pregătită să îți sară în ajutor cu soluții inteligente prin care să îți optimizezi costurile, să obții venituri noi și, nu în ultimul rând, să scapi de grija gestionării deșeurilor într-un mod sustenabil și profitabil pentru afacerea ta.