Evaluarea și Managementul
Riscurilor de Mediu

Evaluare de waste management

Obțineți o mai bună înțelegere a fluxurilor de deșeuri pe care fabrica dvs. le generează, reduceți costurile și creșteți rata de reciclare cu un audit de gestionare a deșeurilor, fără obligații.

Evaluare și management a factorilor de risc pentru mediu - Conformitate garantată

Serviciile noastre asigură că deșeurile dumneavoastră sunt gestionate în conformitate cu toate legile și reglementările din industrie.

Suntem aici pentru a elimina stresul legat de gestionarea deșeurilor. Evaluăm și manageriem problemele riscurilor de mediu, permițându-vă să vă concentrați pe conducerea afacerii dumneavoastră.

Procesul nostru

Prin înțelegerea problemelor, putem lucra împreună pentru a semnala orice zone de neconformitate, realizând un plan de acțiune pentru a asigura îmbunătățiri și elimina factorii de risc de mediu.

Cum funcționează managementul riscurilor de mediu?

Organizăm instructaje permanente, folosim recipienți de colectare adecvați fiecărui tip de deșeu, securizăm deșeurile periculoase, le transportăm către zonele de stocare, respectiv organizăm aceste zone și transporturile în funcție de compatibilitățile deșeurilor (ex. „ în funcţie de proprietăţile fizico-chimice, de compatibilităţi şi de natura substanţelor de stingere care pot fi utilizate pentru fiecare categorie de deşeuri în caz de incendiu, astfel încât să se poată asigura un grad ridicat de protecţie a mediului şi a sănătăţii populaţiei potrivit prevederilor art. 20, incluzând asigurarea trasabilităţii de la locul de generare la destinaţia finală, potrivit prevederilor art. 49 şi 60” –legislația deseurilor 211/2011.

Dotăm zonele de stocare cu kituri de intervenție rapidă în caz de deversări accidentale – în cazul deșeurilor lichide – și cu aspiratoare specializate sau cuve de retenție. Securizăm deșeurile inflamabile de toate celelalte deșeuri.

Creăm fluxuri speciale pentru deșeurile cu risc de mediu, etichetăm și înregistrăm în sistem încă din locul de generare – astfel se evită amestecurile accidentale.

Prin prezența fizică a colegilor noștri în zonele de generare, împreună cu dumneavoastră putem acorda atenție și implicare modului de pre-colectare, evitând amestecul și contaminările nedorite.

De ce noi!

În cei aproape 30 de ani de când suntem pe piață am înțeles că cel mai important e să înțelegem în profunzime care sunt nevoile și provocările clienților noștri. Astfel am reușit să-i sprijinim în drumul spre performanță sustenabilă.

Eltex te poate ajuta în evaluarea și managementul riscurilor de mediu!

Evaluare gratuită a proceselor de gestionare a deșeurilor

Construim o soluție perfect adaptată nevoilor specifice

Ne asigurăm că atingeți noi cote de performanță

Întrebări cheie

Evaluarea gratuită făcută de experții noștri vă va ajuta să alegeți serviciile care vă îmbunătățesc performanțele și vă ajută să atingeți în siguranță obiectivele de mediu.
Sistemul modular de management al deșeurilor este prin excelență flexibil, deci foarte capabil să se adapteze oricăror cerințe. Mai mult, putem oferi asistență încă din faza de proiectare a fabricii, asigurând astfel o integrare perfectă și fluxuri de deșeuri îmbunătățite.
Cifrele vor vorbi de la sine, dar încă de la început sistemul nostru va oferi transparență și trasabilitate totală a deșeurilor, activitatea noastră desfășurându-se chiar în fabrică și eliminând astfel toate riscurile asociate activității de gestionare a deșeurilor.