Evaluarea și Managementul
Riscurilor de Mediu

Evaluare de waste management

Obțineți o mai bună înțelegere a fluxurilor de deșeuri pe care fabrica dvs. le generează, reduceți costurile și creșteți rata de reciclare cu un audit de gestionare a deșeurilor, fără obligații.

Evaluare și management a factorilor de risc pentru mediu - Conformitate garantată

Serviciile noastre asigură că deșeurile dumneavoastră sunt gestionate în conformitate cu toate legile și reglementările din industrie.

Suntem aici pentru a elimina stresul legat de gestionarea deșeurilor. Evaluăm și manageriem problemele riscurilor de mediu, permițându-vă să vă concentrați pe conducerea afacerii dumneavoastră.

Procesul nostru

Prin înțelegerea problemelor, putem lucra împreună pentru a semnala orice zone de neconformitate, realizând un plan de acțiune pentru a asigura îmbunătățiri și elimina factorii de risc de mediu.

Cum funcționează managementul riscurilor de mediu?

Organizăm instructaje permanente, folosim recipienți de colectare adecvați fiecărui tip de deșeu, securizăm deșeurile periculoase, le transportăm către zonele de stocare, respectiv organizăm aceste zone și transporturile în funcție de compatibilitățile deșeurilor (ex. „ în funcţie de proprietăţile fizico-chimice, de compatibilităţi şi de natura substanţelor de stingere care pot fi utilizate pentru fiecare categorie de deşeuri în caz de incendiu, astfel încât să se poată asigura un grad ridicat de protecţie a mediului şi a sănătăţii populaţiei potrivit prevederilor art. 20, incluzând asigurarea trasabilităţii de la locul de generare la destinaţia finală, potrivit prevederilor art. 49 şi 60” –legislația deseurilor 211/2011.

Dotăm zonele de stocare cu kituri de intervenție rapidă în caz de deversări accidentale – în cazul deșeurilor lichide – și cu aspiratoare specializate sau cuve de retenție. Securizăm deșeurile inflamabile de toate celelalte deșeuri.

Creăm fluxuri speciale pentru deșeurile cu risc de mediu, etichetăm și înregistrăm în sistem încă din locul de generare – astfel se evită amestecurile accidentale.

Prin prezența fizică a colegilor noștri în zonele de generare, împreună cu dumneavoastră putem acorda atenție și implicare modului de pre-colectare, evitând amestecul și contaminările nedorite.

De ce noi!

În cei aproape 30 de ani de când suntem pe piață am înțeles că fiecare acțiune de management al deșeurilor prezintă riscuri de mediu atunci când deșeurile nu sunt gestionate și manipulate corespunzător. De aceea, am dezvoltat soluții sustenabile care să îți susțină compania în toate momentele procesului de producție.

Audit intern gratuit al procesului de management al deșeurilor

Evaluarea riscurilor de mediu

Atingerea unor noi cote de performanță și sustenabilitate

Întrebări cheie

Auditul intern gratuit și fără obligații este esențial pentru a analiza fluxurile de deșeuri generate de compania ta. Identificăm principalele riscuri de mediu și puncte de acțiune și furnizăm cele mai potrivite soluții de management al deșeurilor.
Sistemul modular de management al deșeurilor asigură flexibilitate completă când vine vorba de nevoile companiei tale. Identificăm principalele riscuri de mediu și personalizăm traseul fiecărui tip de deșeu generat de compania ta pentru a fi revalorificat.
Aflăm care sunt principalele riscuri de mediu cu care compania ta se confruntă și dezvoltăm soluții sustenabile. Cifrele sunt un indicator foarte bun, de la costurile optimizate, la numărul de pierderi transformate în resurse și până la procentul de mai bine de 50% de emisii de CO2 reduse.