ACOPERIRE NAȚIONALĂ

Am extins serviciile noastre la nivel național pentru a putea oferi servicii complete oricărei fabrici din România, indiferent de poziționarea geografică.
  • Home
  • Acoperire nationala
ABORDAREA NOASTRĂ

Direct din fabrică

proiectare-cladiri@2x

Activăm on-site, adică în locațiile partenerilor, pentru a avea un proces transparent și eficient.

Serviciile noastre sunt astfel create pentru a funcționa direct din locațiile partenerilor. Construim și operăm sisteme de colectare din liniile de producție și servicii de compactare, distrugere, reciclare sau valorificare în locație sau în proximitate pentru eficiență maximă și rezultate financiare cât mai bune.

Servicii integrate on-site

BENEFICII

Prin sistemul nostru de parteneriate putem implementa rapid soluțiile noastre oriunde în România

img_map
Astăzi compania noastră este cel mai important jucător din piața de management a deșeurilor tocmai pentru că suntem extrem de versatili și putem să ne adaptăm soluțiile independent de locație, industrie sau tip de deșeuri.
Am creat un sistem de proceduri care ne permite să ne folosim de resursele partenerilor păstrând nivelul de calitate ale serviciilor Eltex. Astfel am reușit să ne implementăm serviciile în zone diferite din România, având astăzi acoperire totală națională.
Puncte de lucru
1 locații
Avem puncte de lucru peste tot în țară pentru a putea asigura servicii în proximitatea fabricilor în care ne desfășurăm activitatea.
Resurse din deșeuri
1 t/an

Anual, recuperăm resurse din deșeuri, peste 24,000 tone ajungând în fabricile de reciclare.

Clienți
1 +
Facem management al deșeurilor pentru peste 25 de unități de producție la nivel național.
Emisii reduse
1 t/an
Reducem emisiile de CO2 în atmosferă cu 40.104 tone pe an.

Evaluare de waste management

Obțineți o mai bună înțelegere a fluxurilor de deșeuri pe care fabrica dvs. le generează, reduceți costurile, creșteți rata de reciclare și scădeți amprenta de carbon cu o evaluare a gestionării deșeurilor, fără obligații.
Un proces în 4 pași simpli
PARTNERI

Companiile cărora le suntem alături