Consultanță în legislația privind gestionarea deșeurilor

Gestionăm o multitudine de procese, încă din producție: evacuare, sortare, compactare, balotare, procesare în cadrul locației, logistică.

Evaluare de waste management

Obțineți o mai bună înțelegere a fluxurilor de deșeuri pe care fabrica dvs. le generează, reduceți costurile și creșteți rata de reciclare cu un audit de gestionare a deșeurilor, fără obligații.

Regândim managementul deșeurilor

Înțelegem ciclul de viață al deșeurilor. 

Echipa noastră de experți de mediu oferă consultanță tehnică și legislativă privind deșeurile. Suntem alături de dvs. pentru a regândi modul de utilizare a deșeurilor, găsind modalități mai bune de a preveni risipa, de a reutiliza sau recicla.

Consultanță deșeuri

Prin consultanță legislativă vă putem sprijini în toate procesele legate de gestionarea deșeurilor.

Cum funcționează: Servicii complete de consultanță deșeuri

Vă sprijinim în evidența gestiunii deșeurilor și pentru a vă stabili încadrarea corectă pe coduri de deșeuri, conform legii 211/2021 privind regimul deșeurilor cât și H.G. 856/2002 privind evidența gestiunii deșeurilor.

Oferim servicii de consultanță de mediu pentru alegerea OIREP-ului cu care puteți colabora pentru a va putea atinge obligațiile de valorificare. 

Consultanță de mediu pentru producători în vederea îndeplinirii obiectivelor privind ambalajele, în mod individual.

Evaluăm respectarea politicii de mediu, inclusiv realizarea obiectivelor privind prevenirea și reducerea producerii de deșeuri din propria activitate și performanța reducerii impactului deșeurilor asupra companiei.

Planurile noastre de mediu au rolul de a sprijini activitatea companiei dvs. pentru a reglementa și minimiza rata de impact de mediu, în atingerea obiectivelor de ”carbon emission neutral”.

 

De ce noi!

În cei aproape 30 de ani de când suntem pe piață am înțeles că cel mai important e să înțelegem în profunzime care sunt nevoile și provocările clienților noștri. Astfel am reușit să-i sprijinim în drumul spre performanță sustenabilă.

Evaluare gratuită a proceselor de gestionare a deșeurilor

Construim o soluție perfect adaptată nevoilor specifice

Ne asigurăm că atingeți noi cote de performanță

Întrebări cheie

Evaluarea gratuită făcută de experții noștri vă va ajuta să alegeți serviciile care vă îmbunătățesc performanțele și vă ajută să atingeți în siguranță obiectivele de mediu.
Sistemul modular de management al deșeurilor este prin excelență flexibil, deci foarte capabil să se adapteze oricăror cerințe. Mai mult, putem oferi asistență încă din faza de proiectare a fabricii, asigurând astfel o integrare perfectă și fluxuri de deșeuri îmbunătățite.
Cifrele vor vorbi de la sine, dar încă de la început sistemul nostru va oferi transparență și trasabilitate totală a deșeurilor, activitatea noastră desfășurându-se chiar în fabrică și eliminând astfel toate riscurile asociate activității de gestionare a deșeurilor.