Consultanță în legislația privind gestionarea deșeurilor

Gestionăm o multitudine de procese, încă din producție: evacuare, sortare, compactare, balotare, procesare în cadrul locației, logistică.

Evaluare de waste management

Obțineți o mai bună înțelegere a fluxurilor de deșeuri pe care fabrica dvs. le generează, reduceți costurile și creșteți rata de reciclare cu un audit de gestionare a deșeurilor, fără obligații.

Regândim managementul deșeurilor

Înțelegem ciclul de viață al deșeurilor. 

Echipa noastră de experți de mediu oferă consultanță tehnică și legislativă privind deșeurile. Suntem alături de dvs. pentru a regândi modul de utilizare a deșeurilor, găsind modalități mai bune de a preveni risipa, de a reutiliza sau recicla.

Consultanță deșeuri

Prin consultanță legislativă vă putem sprijini în toate procesele legate de gestionarea deșeurilor.

Cum funcționează: Servicii complete de consultanță deșeuri

Vă sprijinim în evidența gestiunii deșeurilor și pentru a vă stabili încadrarea corectă pe coduri de deșeuri, conform legii 211/2021 privind regimul deșeurilor cât și H.G. 856/2002 privind evidența gestiunii deșeurilor.

Oferim servicii de consultanță de mediu pentru alegerea OIREP-ului cu care puteți colabora pentru a va putea atinge obligațiile de valorificare. 

Consultanță de mediu pentru producători în vederea îndeplinirii obiectivelor privind ambalajele, în mod individual.

Evaluăm respectarea politicii de mediu, inclusiv realizarea obiectivelor privind prevenirea și reducerea producerii de deșeuri din propria activitate și performanța reducerii impactului deșeurilor asupra companiei.

Planurile noastre de mediu au rolul de a sprijini activitatea companiei dvs. pentru a reglementa și minimiza rata de impact de mediu, în atingerea obiectivelor de ”carbon emission neutral”.

 

De ce noi!

Susținem dezvoltarea unei economii circulare și credem cu tărie că fiecare dintre colaboratorii noștri poate contribui semnificativ la schimbare. Ne concentrăm eforturile spre a oferi consultanță pentru deșeuri și cele mai potrivite soluții ca partenerii noștri să își minimizeze impactul asupra mediului și să transforme pierderile în resurse.

Începem gestionarea deșeurilor cu o evaluare gratuită

Îți oferim suport tehnic și legislativ privind deșeurile

Împreună reducem impactul asupra mediului

Întrebări cheie

Evaluarea internă gratuită și fără obligații este cea fără de care activitatea noastră nu se poate desfășura în termeni de performanță maximă. Pentru a oferi consultanță pentru deșeuri generate și a aduce rezultate, trebuie să cunoaștem în detaliu provocările și nevoile companiei tale.
Nevoile companiei tale necesită servicii flexibile, ce se pot adapta oricărei situații. Oferind consultanță pentru deșeuri, identificăm principalele puncte de acțiune și îți transformăm obiectivele de mediu în misiunea noastră.
Echipa noastră de specialiști este pregătită să îți ofere susținere și cea mai performantă consultanță pentru deșeuri. Astfel, regândim împreună traseul deșeurilor tale și ne asigurăm că în cel mai scurt timp costurile tale sunt optimizate, iar impactul asupra mediului minimizat.