PREGĂTIȚI PENTRU ORICE

Fiecare membru al echipei Eltex, de la operator la manager, este calificat și are experiență în postul pe care îl ocupă, pentru ca tu să fii mereu pe mâini bune
  • Home
  • Expertiza si Autorizatii
EXPERTIZA ELTEX

Know how specializat

documente-confidentiale@2x@2x
Avem capacitatea de a gestiona cele mai dificile tipuri de deșeuri prin soluții adaptabile și ecologice.
Suntem mai mult decât o companie de colectare și transport a deșeurilor, suntem un furnizor de servicii de management, cu experiență în gestionarea oricăror tipuri de deșeuri, inclusiv a celor periculoase și avem capacitatea de a opera în incinta fabricilor partenere.
Conformitate

Autorizații

ISO 9001:2015

ISo 14001:2015

ISO 45001:2018

RESURSELE COMPANIEI

Abordare globală

favicon_eltex_verde
Prezența Green Group în Europa ne oferă posibilitatea de a păstra perspectiva globală asupra industriei de gestionare a deșeurilor.
Cu investiții în valoare de 170 milioane EUR și cu o capacitate instalată de reciclare și producție de peste 360.000 tone anual, Green Group are o contribuție importantă în recuperarea materialelor provenite din deșeuri și transformarea acestora în resurse. Grupul s-a extins la final de 2019, în Slovacia și Lituania, unde operează două facilități moderne de reciclare de deșeuri.

Evaluare de waste management

Obțineți o mai bună înțelegere a fluxurilor de deșeuri pe care fabrica dvs. le generează, reduceți costurile, creșteți rata de reciclare și scădeți amprenta de carbon cu o evaluare a gestionării deșeurilor, fără obligații.
Un proces în 4 pași simpli
PARTNERI

Companiile cărora le suntem alături