Un singur manager de cont pentru toate deșeurile gestionate

Evaluare de waste management

Obțineți o mai bună înțelegere a fluxurilor de deșeuri pe care fabrica dvs. le generează, reduceți costurile și creșteți rata de reciclare cu un audit de gestionare a deșeurilor, fără obligații.

O soluție unică​

Suntem partenerul dumneavoastră unic în gestionarea deșeurilor. Veți avea, astfel, un singur furnizor în ceea ce privește managementul deșeurilor nemaifiind nevoie să gestionați câte un contract pentru fiecare tip de deșeu.

Toate informațiile privind activitatea desfășurată sunt manageriate de către o singură persoană, care se asigură că așteptările dvs. sunt îndeplinite.

Responsabilitățile noastre

Managerii noștri sunt responsabili pentru toate aspectele serviciului și sunt punctul principal de contact între noi și compania dumneavoastră.

Cum funcționează

Managerii de contracte Eltex au cunoștințe și experiență în furnizarea de servicii de gestionare a deșeurilor în diferite sectoare de piață. Noi ne asigurăm să existe o prezență regulată la fața locului generării deșeurilor și avem o abordare proactivă de parteneriat în ceea ce privește furnizarea și îmbunătățirea serviciilor.

Suntem singura companie care oferă un astfel de serviciu în piața de management a deșeurilor din România.

De ce noi!

În cei aproape 30 de ani de când suntem pe piață am înțeles că cel mai important e să înțelegem în profunzime care sunt nevoile și provocările clienților noștri. Astfel am reușit să-i sprijinim în drumul spre performanță sustenabilă.

Evaluare gratuită a proceselor de gestionare a deșeurilor

Construim o soluție perfect adaptată nevoilor specifice

Ne asigurăm că atingeți noi cote de performanță

Întrebări cheie

Evaluarea gratuită făcută de experții noștri vă va ajuta să alegeți serviciile care vă îmbunătățesc performanțele și vă ajută să atingeți în siguranță obiectivele de mediu.
Sistemul modular de management al deșeurilor este prin excelență flexibil, deci foarte capabil să se adapteze oricăror cerințe. Mai mult, putem oferi asistență încă din faza de proiectare a fabricii, asigurând astfel o integrare perfectă și fluxuri de deșeuri îmbunătățite.
Cifrele vor vorbi de la sine, dar încă de la început sistemul nostru va oferi transparență și trasabilitate totală a deșeurilor, activitatea noastră desfășurându-se chiar în fabrică și eliminând astfel toate riscurile asociate activității de gestionare a deșeurilor.