Un singur manager de cont pentru toate deșeurile gestionate

Evaluare de waste management

Obțineți o mai bună înțelegere a fluxurilor de deșeuri pe care fabrica dvs. le generează, reduceți costurile și creșteți rata de reciclare cu un audit de gestionare a deșeurilor, fără obligații.

O soluție unică​

Suntem partenerul dumneavoastră unic în gestionarea deșeurilor. Veți avea, astfel, un singur furnizor în ceea ce privește managementul deșeurilor nemaifiind nevoie să gestionați câte un contract pentru fiecare tip de deșeu.

Toate informațiile privind activitatea desfășurată sunt manageriate de către o singură persoană, care se asigură că așteptările dvs. sunt îndeplinite.

Responsabilitățile noastre

Managerii noștri sunt responsabili pentru toate aspectele serviciului și sunt punctul principal de contact între noi și compania dumneavoastră.

Cum funcționează

Managerii de contracte Eltex au cunoștințe și experiență în furnizarea de servicii de gestionare a deșeurilor în diferite sectoare de piață. Noi ne asigurăm să existe o prezență regulată la fața locului generării deșeurilor și avem o abordare proactivă de parteneriat în ceea ce privește furnizarea și îmbunătățirea serviciilor.

Suntem singura companie care oferă un astfel de serviciu în piața de management a deșeurilor din România.

De ce noi!

Problemele specifice cu care compania ta se confruntă necesită soluții pe măsură. De ce să colaborezi cu mai mulți furnizori, când poți alege Eltex și avea un singur partener de încredere care să te ajute să îți atingi toate obiectivele de mediu?

Audit intern gratuit al proceselor de gestionare a deșeurilor

Soluții pe măsură nevoilor tale specifice

Monitorizarea și optimizarea întregului proces

Întrebări cheie

Evaluarea gratuită realizată de experții noștri este un prim pas pentru atingerea obiectivelor de mediu. De aici, colaborăm la crearea unui viitor sustenabil prin identificarea celor mai potrivite soluții de management al deșeurilor pentru compania ta.
Sistemul nostru modular de management al deșeurilor asigură trasabilitatea completă a fluxurilor de deșeuri și adaptabilitatea la nevoile identificate.
Atunci când ai un singur manager de cont, te bucuri de transparență și siguranță complete în obținerea rezultatelor. Parcurgem fiecare necesitate a companiei tale și dăm viață unei noi misiuni proprii, aceea de a-ți optimiza întreaga activitate.