Proiectare și instalare sisteme de colectare deșeuri, direct din producție

Evaluare de waste management

Obțineți o mai bună înțelegere a fluxurilor de deșeuri pe care fabrica dvs. le generează, reduceți costurile și creșteți rata de reciclare cu un audit de gestionare a deșeurilor, fără obligații.

Sisteme de colectare deșeuri - Colectare de la sursă

În industriile în care producțiile pot varia de la o lună la alta, deșeurile pot fi imprevizibile.

De aceea oferim clienților noștri asistență flexibilă și suport încă din fazele incipiente, de proiectare, incluzând sistemele de colectare direct din producție.

Procesul nostru

Nu gestionăm doar fluxurile de deșeuri uzuale, ci și pe cele rezultate în procesul de producție (de la mașinile de injectare, componente produs finit etc), și ajutăm la îmbunătățirea acestora.

Cum funcționează sistemul de colectare a deșeurilor

Punem la dispoziție resurse umane și tehnologice, amplasăm echipament și personal specializat în cadrul locațiilor unde vă desfășurați activitatea.

Ca urmare a unei dimensionări a volumelor, structurii și categoriilor de deșeuri generate din interiorul zonelor de producție/logistică (locațiile de generare), includem necesarul tehnic (logistic – recipienți, cărucioare și sisteme de colectare – milk run) precum și necesarul de resursă umană.


Astfel creștem gradul de reciclare, prin colectare selectivă direct din zonele de generare, iar operatorii de producție pot rămâne focusați pe activitate lor de bază.
Avem expertiza privind încadrarea deșeurilor generate, inclusiv pentru deșeurile menajere sau diferite tipuri de deșeuri ce pot fi aparent nevalorificate și putem redirecționa fluxul acestora spre reciclare sau valorificare.

De ce noi!

Fluxurile constante de deșeuri îți pot îngreuna semnificativ activitatea de producție și crește costurile de gestionare, atunci când nu sunt gestionate rapid și cu atenție. Noi sărim în ajutorul tău și îți eficientizăm activitatea prin instalarea de sisteme de colectare deșeuri, direct în din linia de producție.

Realizăm un audit intern gratuit al deșeurilor

Identificăm principalele provocări în activitatea de producție

Eficientizăm procesul de management al deșeurilor

Întrebări cheie

Auditul intern gratuit și fără obligații din partea companiei tale ne ajută să identificăm principalele provocări cu care aceasta se confruntă. Mai mult, ne ajută să stabilim principalele puncte de eficientizat, în care să putem interveni cu echipament tehnic și sisteme de colectare a deșeurilor.
Sistemul nostru modular de management al deșeurilor este creat să se adapteze oricărei probleme de gestionare a deșeurilor cu care compania ta s-ar putea confrunta. De la evaluare gratuită, la sisteme de colectare a deșeurilor și revalorificarea acestora pentru a le reintroduce într-un nou ciclu de producție, suntem echipați cu toate resursele care să te apropie de performanță.
Cifrele sunt un indicator esențial în evaluarea calității soluțiilor noastre. Dar rezultatele pot fi observate prin mai mult decât costurile optimizate. Ele se reflectă și în eficientizarea activității de producție, prin sisteme de colectare deșeuri și resursă umană pregătită să creeze traseul potrivit pentru fiecare tip de deșeu generat.