Determinare cantități ambalaje puse pe piață

Diminuăm impactul asupra mediului prin metode de evaluare precise și dezvoltarea unor parteneriate strategice

Evaluare de waste management

Obțineți o mai bună înțelegere a fluxurilor de deșeuri pe care fabrica dvs. le generează, reduceți costurile și creșteți rata de reciclare cu un audit de gestionare a deșeurilor, fără obligații.

Susținem atingerea obiectivelor de reciclare​

Companiile producătoare de electrocasnice, industriile automotive, alimentare, a produselor de îngrijire personală sau retail au un impact major asupra mediului și trebuie să își atingă obiectivele de reciclare.

Ce includem aici

Companiile producătoare de electrocasnice, industriile automotive, alimentare, a produselor de îngrijire personală sau retail au un impact major asupra mediului și trebuie să își atingă obiectivele de reciclare.

Cum funcționează

Noi înțelegem ciclul de viață al deșeurilor. Echipa noastră de experți de mediu oferă consultanță tehnică și legislativă și suntem alături de dvs. pentru a regândi modul de utilizarea deșeurilor, găsind modalități mai bune de a preveni, reutiliza sau recicla.

De ce noi!

Producători din diverse industrii se confruntă cu provocări semnificative în încercarea de a-și minimiza impactul asupra mediului. Adesea, aceste probleme pornesc din dificultatea de a determina cantitatea corectă de deșeuri generate de companie și de a stabili cel mai potrivit traseu pentru a le revalorifica. 

Evaluare gratuită pentru a stabili cantitatea exactă de deșeuri

Oferim susținere în alcătuirea completă a rapoartelor de mediu

Transformăm ambalajele în resurse

Întrebări cheie

Înainte de a oferi soluții sustenabile, analizăm fluxurile de deșeuri generate de compania ta și stabilim principalele puncte de acțiune. În cadrul evaluării interne gratuite pe care o oferim, clasificăm deșeurile conform HG 856 din 2002 și le preluăm separat de celelalte tipuri de deșeuri. Evaluăm riscurile de mediu și direcționăm deșeurile din ambalaje către soluțiile sustenabile potrivite. Mai mult, îți oferim susținere în completarea rapoartelor de mediu.
Am creat un sistem modular de management al deșeurilor flexibil și pregătit să rezolve toate problemele generale și specifice ale companiei tale. Determinarea corectă și punctuală a deșeurilor înseamnă alocarea de resurse umane și tehnice în toate punctele importante ale procesului de producție.
Determinarea corectă a cantităților de ambalaje generate de compania ta și direcționarea lor pe traseul sustenabil potrivit se reflectă în minimizarea costurilor și a riscurilor pe care acestea le prezintă pentru mediu și sănătatea publică.