Determinare cantități ambalaje puse pe piață

Diminuăm impactul asupra mediului prin metode de evaluare precise și dezvoltarea unor parteneriate strategice

Evaluare de waste management

Obțineți o mai bună înțelegere a fluxurilor de deșeuri pe care fabrica dvs. le generează, reduceți costurile și creșteți rata de reciclare cu un audit de gestionare a deșeurilor, fără obligații.

Susținem atingerea obiectivelor de reciclare​

Companiile producătoare de electrocasnice, industriile automotive, alimentare, a produselor de îngrijire personală sau retail au un impact major asupra mediului și trebuie să își atingă obiectivele de reciclare.

Ce includem aici

Companiile producătoare de electrocasnice, industriile automotive, alimentare, a produselor de îngrijire personală sau retail au un impact major asupra mediului și trebuie să își atingă obiectivele de reciclare.

Cum funcționează

Noi înțelegem ciclul de viață al deșeurilor. Echipa noastră de experți de mediu oferă consultanță tehnică și legislativă și suntem alături de dvs. pentru a regândi modul de utilizarea deșeurilor, găsind modalități mai bune de a preveni, reutiliza sau recicla.

De ce noi!

În cei aproape 30 de ani de când suntem pe piață am înțeles că cel mai important e să înțelegem în profunzime care sunt nevoile și provocările clienților noștri. Astfel am reușit să-i sprijinim în drumul spre performanță sustenabilă.

Evaluare gratuită a proceselor de gestionare a deșeurilor

Construim o soluție perfect adaptată nevoilor specifice

Ne asigurăm că atingeți noi cote de performanță

Întrebări cheie

Evaluarea gratuită făcută de experții noștri vă va ajuta să alegeți serviciile care vă îmbunătățesc performanțele și vă ajută să atingeți în siguranță obiectivele de mediu.
Sistemul modular de management al deșeurilor este prin excelență flexibil, deci foarte capabil să se adapteze oricăror cerințe. Mai mult, putem oferi asistență încă din faza de proiectare a fabricii, asigurând astfel o integrare perfectă și fluxuri de deșeuri îmbunătățite.
Cifrele vor vorbi de la sine, dar încă de la început sistemul nostru va oferi transparență și trasabilitate totală a deșeurilor, activitatea noastră desfășurându-se chiar în fabrică și eliminând astfel toate riscurile asociate activității de gestionare a deșeurilor.