Reducerea Emisiilor și a Amprentei de Carbon - CO2

  • Home
  • Services
  • Reducerea Emisiilor și a Amprentei de Carbon – CO2

Evaluare de waste management

Obțineți o mai bună înțelegere a fluxurilor de deșeuri pe care fabrica dvs. le generează, reduceți costurile și creșteți rata de reciclare cu un audit de gestionare a deșeurilor, fără obligații.

Schimbăm traseul deșeurilor contaminate - Reducem amprenta de carbon

Amprenta de carbon reprezintă cantitatea totală de gaze cu efect de seră (exprimată în unități de CO2 echivalent) generate direct și indirect de activitățile și operațiunile unei companii. În funcție de datele disponibile, o companie poate calcula propria amprentă de carbon pentru activitățile sale directe sau poate extinde calculul și la activitățile de pe lanțul valoric.

Procesul nostru de reducere a emisiilor de CO2

Procesul de reducere a emisiilor și amprentei de carbon implică identificarea de soluții alternative pentru procesele de gestionare a deșeurilor (calculând emisiile de CO2 aferente proceselor de colectare, de transport, procesare și tratare) și aplicarea variantelor cu impact redus din punct de vedere al impactului climatic.

Cum funcționează

Sistemul nostru de gestionare integrată a deșeurilor se bazează pe ierarhia managementului deșeurilor: reducere, reutilizare, reciclare, recuperare și eliminare.

Acești pași descriu modul în care ar trebui tratate deșeurile, reducerea deșeurilor având cea mai mare prioritate și eliminarea cea mai mică.

Integrând aceste practici în afacerea dvs. puteți să vă îmbunătăți rezultatele gestionării deșeurilor și reduce emisiile de carbon cu până la mai mult de 50% în ceea ce privește această activitate.

1 %
Reducere amprentă de carbon (CO2)

De ce noi!

În cei aproape 30 de ani de când suntem pe piață am înțeles că cel mai important e să înțelegem în profunzime care sunt nevoile și provocările clienților noștri. Astfel am reușit să-i sprijinim în drumul spre performanță sustenabilă.

Vă putem ajuta să reduceți emisiile și amprenta de CO2.  Apelați la un specialist!

Evaluare gratuită a proceselor de gestionare a deșeurilor

Construim o soluție perfect adaptată nevoilor specifice

Ne asigurăm că atingeți noi cote de performanță

Întrebări cheie

Evaluarea gratuită făcută de experții noștri vă va ajuta să alegeți serviciile care vă îmbunătățesc performanțele și vă ajută să atingeți în siguranță obiectivele de mediu.
Sistemul modular de management al deșeurilor este prin excelență flexibil, deci foarte capabil să se adapteze oricăror cerințe. Mai mult, putem oferi asistență încă din faza de proiectare a fabricii, asigurând astfel o integrare perfectă și fluxuri de deșeuri îmbunătățite.
Cifrele vor vorbi de la sine, dar încă de la început sistemul nostru va oferi transparență și trasabilitate totală a deșeurilor, activitatea noastră desfășurându-se chiar în fabrică și eliminând astfel toate riscurile asociate activității de gestionare a deșeurilor.