Reducerea Emisiilor și a Amprentei de Carbon - CO2

  • Home
  • Services
  • Reducerea Emisiilor și a Amprentei de Carbon – CO2

Evaluare de waste management

Obțineți o mai bună înțelegere a fluxurilor de deșeuri pe care fabrica dvs. le generează, reduceți costurile și creșteți rata de reciclare cu un audit de gestionare a deșeurilor, fără obligații.

Schimbăm traseul deșeurilor contaminate - Reducem amprenta de carbon

Amprenta de carbon reprezintă cantitatea totală de gaze cu efect de seră (exprimată în unități de CO2 echivalent) generate direct și indirect de activitățile și operațiunile unei companii. În funcție de datele disponibile, o companie poate calcula propria amprentă de carbon pentru activitățile sale directe sau poate extinde calculul și la activitățile de pe lanțul valoric.

Procesul nostru de reducere a emisiilor de CO2

Procesul de reducere a emisiilor și amprentei de carbon implică identificarea de soluții alternative pentru procesele de gestionare a deșeurilor (calculând emisiile de CO2 aferente proceselor de colectare, de transport, procesare și tratare) și aplicarea variantelor cu impact redus din punct de vedere al impactului climatic.

Cum funcționează

Sistemul nostru de gestionare integrată a deșeurilor se bazează pe ierarhia managementului deșeurilor: reducere, reutilizare, reciclare, recuperare și eliminare.

Acești pași descriu modul în care ar trebui tratate deșeurile, reducerea deșeurilor având cea mai mare prioritate și eliminarea cea mai mică.

Integrând aceste practici în afacerea dvs. puteți să vă îmbunătăți rezultatele gestionării deșeurilor și reduce emisiile de carbon cu până la mai mult de 50% în ceea ce privește această activitate.

1 %
Reducere amprentă de carbon (CO2)

De ce noi!

De aproape 30 de ani investim în soluții sustenabile de gestionare a deșeurilor, pentru a minimiza impactul pe care acestea le au asupra mediului. Printre principalele noastre obiective se numără reducerea amprentei de carbon a fiecărui colaborator Eltex.

Începem cu un audit intern gratuit pentru a analiza fluxurile de deșeuri

Creăm soluții perfect adaptate nevoilor companiei tale

Te ajutăm cu reducerea amprentei de carbon

Întrebări cheie

Pentru analiza fluxurilor de deșeuri generate de compania ta, realizăm o evaluare gratuită și fără obligații, on-site. Odată determinată situația actuală a companiei, apelăm la cele mai bune soluții de reciclare și valorificare a deșeurilor. Astfel, reușim reducerea emisiilor de CO2 și ne apropiem mai mult de o economie circulară.
Sistemul modular de management al deșeurilor este complet adaptabil nevoilor specifice ale companiei tale. Încă din momentul evaluării interne gratuite, oferim flexibilitate totală și resursele potrivite pentru ca deșeurile companiei tale să parcurgă trasee sustenabile și pentru reducerea amprentei de carbon.
Cu echipament tehnic specializat și experți în soluții sustenabile, ne asigurăm că toate activitățile noastre au ca rezultat optimizarea costurilor, transformarea pierderilor în resurse și reducerea emisiilor de CO2 cu până la mai mult de 50%.