Audit Deșeuri - evaluare internă gratuită privind modul de gestionare al deșeurilor

Evaluare de waste management

Obțineți o mai bună înțelegere a fluxurilor de deșeuri pe care fabrica dvs. le generează, reduceți costurile și creșteți rata de reciclare cu un audit de gestionare a deșeurilor, fără obligații.

Analiză de proceduri și de impact

Auditul Deșeurilor oferit de Eltex

Dacă sunteți o companie ce generează peste 100 tone deșeuri/lună, auditul nostru vă va ajuta să înțelegeți mai bine operațiunile dumneavoastră privind deșeurile și modul în care fiecare proces vă afectează rezultatele și impactul asupra mediului.

Procesul nostru

Am dezvoltat un proces în mai mulți pași care ne ajută să oferim soluții adaptate nevoilor dumneavoastră.

Solicită un audit al deșeurilor gratuit

La Eltex, oferim serviciul de evaluare a modului de gestionare a deșeurilor pentru a investiga sursa acestora, modul în care acestea sunt colectate, sortate și transportate spre soluția finală.

Acest lucru permite echipei noastre să identifice provocările privind deșeurile și oportunități de îmbunătățire specifice locației.

De ce să ne alegi pe noi pentru un audit complet al deșeurilor?

În cei aproape 30 de ani de când suntem pe piață am înțeles că cel mai important e să înțelegem în profunzime care sunt nevoile și provocările clienților noștri. Astfel am reușit să-i sprijinim în drumul spre performanță sustenabilă.

Evaluare gratuită a proceselor de gestionare a deșeurilor

Construim o soluție perfect adaptată nevoilor specifice

Ne asigurăm că atingeți noi cote de performanță

Întrebări cheie

Auditul deșeurilor oferit gratuit de către experții noștri vă va ajuta să alegeți serviciile care vă îmbunătățesc performanțele și vă ajută să atingeți în siguranță obiectivele de mediu.
Sistemul modular de management al deșeurilor este prin excelență flexibil, deci foarte capabil să se adapteze oricăror cerințe. Mai mult, putem oferi asistență încă din faza de proiectare a fabricii, asigurând astfel o integrare perfectă și fluxuri de deșeuri îmbunătățite.
Cifrele vor vorbi de la sine, dar încă de la început sistemul nostru va oferi transparență și trasabilitate totală a deșeurilor, activitatea noastră desfășurându-se chiar în fabrică și eliminând astfel toate riscurile asociate activității de gestionare a deșeurilor.