Audit Deșeuri -
Evaluare Internă Gratuită Privind Modul De Gestionare Al Deșeurilor

Evaluare de waste management

Obțineți o mai bună înțelegere a fluxurilor de deșeuri pe care fabrica dvs. le generează, reduceți costurile și creșteți rata de reciclare cu un audit de gestionare a deșeurilor, fără obligații.

Analiză de proceduri și de impact

Auditul Deșeurilor oferit de Eltex

Dacă sunteți o companie ce generează peste 100 tone deșeuri/lună, auditul nostru vă va ajuta să înțelegeți mai bine operațiunile dumneavoastră privind deșeurile și modul în care fiecare proces vă afectează rezultatele și impactul asupra mediului.

Procesul nostru

Am dezvoltat un proces în mai mulți pași care ne ajută să oferim soluții adaptate nevoilor dumneavoastră.

Solicită un audit al deșeurilor gratuit

La Eltex, oferim serviciul de evaluare a modului de gestionare a deșeurilor pentru a investiga sursa acestora, modul în care acestea sunt colectate, sortate și transportate spre soluția finală.

Acest lucru permite echipei noastre să identifice provocările privind deșeurile și oportunități de îmbunătățire specifice locației.

De ce să ne alegi pe noi pentru un audit complet al deșeurilor?

În cei aproape 30 de ani de când suntem pe piață am înțeles că cel mai important e să înțelegem în profunzime care sunt nevoile și provocările clienților noștri pentru a oferi cele mai bune soluții. Astfel, începem fiecare colaborare printr-un audit deșeuri care să ne apropie de realizarea obiectivelor de sustenabilitate.

Oferim un audit deșeuri gratuit, fără obligații

Construim o soluție perfect adaptată nevoilor specifice

Ne asigurăm că atingi noi cote de performanță

Întrebări cheie

Experții noștri sunt pregătiți să realizeze un audit al deșeurilor gratuit în urma căruia să identificăm principalele provocări de gestionare a deșeurilor cu care compania ta se confruntă și să alegem cele mai potrivite servicii care vor îmbunătăți performanța companiei tale.
Sistemul nostru modular de management al deșeurilor este prin excelență flexibil, deci capabil să se adapteze oricăror cerințe. Mai mult, oferim asistență încă din faza de proiectare a fabricii, pentru a asigura, astfel, o integrare perfectă și fluxuri de deșeuri îmbunătățite.
Încă de la realizarea auditului, obiectivul nostru este de a optimiza costurile și a elimina toate riscurile asociate activității de gestionare a deșeurilor. Ne dorim ca partenerii noștri să se simtă în siguranță, de aceea oferim transparență și trasabilitate totală a deșeurilor.