Reciclare, tratare, valorificare sau neutralizare

  • Home
  • Services
  • Reciclare, tratare, valorificare sau neutralizare

Evaluare de waste management

Obțineți o mai bună înțelegere a fluxurilor de deșeuri pe care fabrica dvs. le generează, reduceți costurile și creșteți rata de reciclare cu un audit de gestionare a deșeurilor, fără obligații.

Performanță în managementul deșeurilor

Indiferent de complexitatea numărului mare de tipuri de deșeuri generate, de la ambalaje până la deșeuri periculoase, creștem gradul de reciclare al acestora.

Implementăm soluții de reutilizare a deșeurilor din producție, a produselor neconforme și a deșeurilor de ambalaje.

Procesul nostru

Eltex face parte din Green Group, cel mai mare parc integrat de reciclare ce integrează operațiunile a șase companii, cu experiență în gestionarea și reciclarea a mai multor tipuri de deșeuri.

Cum funcționează

Prin analizarea fiecărui tip de deșeu reușim să generăm soluții de a le valoriza eficient. Pentru eficiență maximă implementăm procese suplimentare de sortare, separare, ambalare a fracțiilor de deșeuri cu scopul de a fi reintegrate în circuite economice, în detrimentul soluțiilor „confortabile” de a fi direcționate către depozitare sau incinerare.


Facem o comparație constantă a pieței deșeurilor studiind noi puncte de valorificare și potențiali furnizori.

Vom compara periodic furnizorii noștri preferați cu alți furnizori conformi pentru a ne asigura că dvs. obțineți cea mai bună valoare de piață.

De ce noi!

În cei aproape 30 de ani de când suntem pe piață am înțeles că cel mai important e să înțelegem în profunzime care sunt nevoile și provocările clienților noștri. Astfel am reușit să-i sprijinim în drumul spre performanță sustenabilă.

Evaluare gratuită a proceselor de gestionare a deșeurilor

Construim o soluție perfect adaptată nevoilor specifice

Ne asigurăm că atingeți noi cote de performanță

Întrebări cheie

Evaluarea gratuită făcută de experții noștri vă va ajuta să alegeți serviciile care vă îmbunătățesc performanțele și vă ajută să atingeți în siguranță obiectivele de mediu.
Sistemul modular de management al deșeurilor este prin excelență flexibil, deci foarte capabil să se adapteze oricăror cerințe. Mai mult, putem oferi asistență încă din faza de proiectare a fabricii, asigurând astfel o integrare perfectă și fluxuri de deșeuri îmbunătățite.
Cifrele vor vorbi de la sine, dar încă de la început sistemul nostru va oferi transparență și trasabilitate totală a deșeurilor, activitatea noastră desfășurându-se chiar în fabrică și eliminând astfel toate riscurile asociate activității de gestionare a deșeurilor.