Cum poți să îți reduci costurile prin implementarea unui sistem integrat de management al deșeurilor

  • Home
  • blog
  • Cum poți să îți reduci costurile prin implementarea unui sistem integrat de management al deșeurilor
Cum poți să îți reduci costurile prin implementarea unui sistem integrat de management al deșeurilor

Cum poți să îți reduci costurile prin implementarea unui sistem integrat de management al deșeurilor

Principala provocare a fabricilor și companiilor o reprezintă fluxul de deșeuri generate și gestiunea eficientă a acestora. Noi am dezvoltat un sistem integrat de management al deșeurilor ce nu doar că îți permite să gestionezi eficient resturile de produse și materiale conform reglementărilor naționale, dar te ajută să optimizezi costurile cu aceste procese. 

 

Evaluarea internă – un prim pas către câștig

În cei 30 de ani de activitate, focusul nostru a fost întotdeauna de a oferi partenerilor noștri cele mai bune soluții de gestionare a deșeurilor. Evaluarea internă – gratuită și fără obligații – oferită de Eltex este un prim pas într-o direcție profitabilă pentru fabrica ta. Auditul intern ne permite să evaluăm fluxurile de deșeuri generate de compania ta și să identificăm principalele puncte de acțiune. Odată stabilite, propunem soluții de management al deșeurilor astfel încât toate resturile din producție să fie redirecționate eficient pe trasee atât sustenabile, cât și optime din punct de vedere al costurilor implicate. 

 

Toate resursele asigurate on-site, oricând ai nevoie

De la operatori tehnici și până la instalații, sistemul nostru integrat de management al deșeurilor ne permite organizarea întregului proces logistic, de la colectare direct de pe liniile de producție, sortare, compactare, balotare, procesare în cadrul locației, logistică, până la reciclare, tratare sau neutralizare. Astfel, răspundem punctual nevoilor specifice ale companiei tale on-site, într-un mod care să îți reducă din costurile cu gestionarea deșeurilor. 

În plus, echipa noastră de experți de mediu este mereu pregătită să îți ofere ție și colegilor tăi asistență specializată și servicii de consultanță legislativă cu privire la gestionarea deșeurilor. Astfel, nu doar că te susținem în respectarea reglementărilor legale, dar îți suntem alături pentru a regândi modul de utilizare a deșeurilor, a găsi modalități mai bune de a preveni risipa, de a reutiliza sau recicla și a-ți transforma costurile în venituri. 

implementarea unui sistem integrat de managment al deșeurilor

Un singur manager de cont pentru toate nevoile tale

Fiecare proces de producție generează o varietate de tipuri de deșeuri ce devin un coșmar logistic. Respectarea gestionării corespunzătoare a deșeurilor presupune colaborarea cu mai mulți parteneri pentru ca fiecare tip de deșeu să fie direcționat pe traseul sustenabil potrivit. Dar nu și cu Eltex. Cu noi alături, ai un singur manager de cont pentru toate tipurile de deșeuri și toate nevoile specifice ale fabricii tale. De la resurse umane și tehnice specializate, la colectare, tratare, reciclare și neutralizare, indiferent de nevoie noi suntem aici să o îndeplinim. 

În plus, activitatea de management integrat al deșeurilor este supervizată și susținută de o singură persoană răspunzătoare de îndeplinirea corespunzătoare a obiectivelor companiei tale. De la îmbunătățirea continuă a serviciilor și raportarea datelor financiare, la raportarea trimestrială privind punctele de valorificare, eliminare și susținere în campaniile de CSR ale companiei, sistemul nostru integrat de management al deșeurilor îți aduce doar avantaje. 

Indiferent de nevoile și obiectivele companiei tale, Eltex este soluția ideală pentru a-ți transforma deșeurile în resurse și provocările logistice în beneficii financiare și multe oportunități profitabile.