O singură soluție pentru toate deșeurile din fabrică

  • Home
  • blog
  • O singură soluție pentru toate deșeurile din fabrică
solutii complete reciclare

O singură soluție pentru toate deșeurile din fabrică

Indiferent de domeniul de activitate, organizațiile acumulează deșeuri, fie că vorbim de deșeuri textile, deșeuri electrice și electronice sau deșeuri reziduale, este aproape imposibil să colectezi și să refolosești 100% dintre deșeurile pe care le produci. 

Cum poți colecta, recicla, valorifica sau gestiona deșeurile direct la tine în fabrică

Prima acțiune pe care ți-o propunem este să ne contactezi. Totul începe cu o discuție pentru a afla care sunt nevoile tale curente și cum putem să te ajutăm. 

Eltex oferă soluții de evaluare internă gratuite în urma cărora putem identifica împreună cu clienții noștri care este principala sursă a deșeurilor, cum putem colecta și sorta deșeurile, urmând ca mai apoi să le transportăm spre destinația lor finală. 

Prin sistemul nostru de parteneriate putem implementa rapid soluțiile  noastre oriunde în România. Avem puncte de lucru peste tot în țară pentru a putea asigura servicii în proximitatea fabricilor în care ne desfășurăm activitatea.

Odată stabilite nevoile curente, trecem la etapa de implementare. Pentru a ne asigura că fiecare partener are tot suportul nostru, îi punem la dispoziție atât resursele tehnologice necesare cât și personal instruit on-site. 

De-a lungul anilor am încercat să dezvoltăm un proces pentru colaborările noastre și am identificat următoarele etape: colectare, sortare, compactare, procesare direct la locație, logistică și transport, reciclare, tratare și neutralizare. 

Personalul autorizat la locație vine ca o completare a soluțiilor pe care le oferim, iar cu ajutorul specialiștilor Eltex poți identifica toate tipurile de deșeuri pe care producția ta zilnică le generează. Amplasăm la fața locului containere de colectare selectivă, tomberoane cu încărcare frontală și compactoare și zone de siguranță monitorizate de către personalul nostru autorizat.

Pe lângă soluțiile fizice și on-site, asigurăm și o soluție digitalizată pentru clienții noștri. Trasabilitatea documentelor privind gestionarea deșeurilor este un subiect important în activitatea ta curentă. Trimitem rapoarte către instituțiile acreditate din România la termenul stabilit și ne ocupăm de tot ce ține de serviciile de raportare. 

Pe lângă soluțiile digitalizate și personalul autorizat, oferim și consultanță legislativă, pentru a ne asigura că respecți prevederile legii 211/2021 privind regimul deșeurilor cât și H.G. 856/2002 privind evidența gestiunii deșeurilor.

O singură soluție pentru toate deșeurile. Eltex se poziționează ca fiind un partener unic în gestionarea deșeurilor, deoarece nu ai nevoie de contracte separate pentru fiecare categorie de deșeuri. Fiecare client este ghidat pe parcursul întregului proces de către un singur manager de proiect, iar acesta va reprezenta punctul de contact între compania ta și Eltex. 

Atunci când deșeurile sunt depozitate necorespunzător sau tratate incorect, acestea pot avea un impact semnificativ asupra mediului înconjurător și nu numai. Sănătatea angajaților este pusă în pericol dacă aceștia sunt expuși la substanțe periculoase. 

Mai mult decât atât, depozitarea incorectă a deșeurilor și nerespectarea regulilor atrage cu sine și consecințe legale. Noi înțelegem provocările cu care te confrunți zilnic și îți asigurăm suport pentru a fi aliniat cu reglementările în vigoare.

Suntem conștienți că nevoile tale sunt dinamice, așa că suntem flexibili și putem optimiza soluțiile pe care le oferim de la o lună la alta. Obține o mai bună înțelegere a fluxului de deșeuri pe care fabrica ta le generează, redu costurile și crește gradul de sustenabilitate al afacerii tale cu ajutorul unui partener unic.

Leave A Reply