Gestionarea activităților pentru materialele surplus, direct de la locul de generare

Gestionăm o multitudine de procese, încă din producție: evacuare, sortare, compactare, balotare, procesare în cadrul locației, logistică.

Evaluare de waste management

Obțineți o mai bună înțelegere a fluxurilor de deșeuri pe care fabrica dvs. le generează, reduceți costurile și creșteți rata de reciclare cu un audit de gestionare a deșeurilor, fără obligații.

Direct din procesul de producție

În industriile în care producția variază de la o lună la alta, deșeurile pot fi imprevizibile.

De aceea oferim clienților noștri asistență flexibilă.

Nu gestionăm doar fluxurile de deșeuri uzuale, ci și pe cele rezultate în procesul de producție (de la deșeuri de ambalaje, mașinile de injectare, până la componente produs finit etc) și ajutăm la îmbunătățirea acestora.

Procesul nostru

Vă ajutăm să organizați întregul flux al deșeurilor generate, prin diferite resurse și soluții pe care le avem la dispoziție.

Cum funcționează

Ne asigurăm că există trasabilitatea necesară îndeplinirii țintelor individuale, dar și că s-a creat un flux de colectare, sortare, ambalare din locația de generare. Astfel reușim să salvăm costuri importante cu operațiunile specifice.

După ce deșeurile au fost colectate și/sau sortate în containere sau prescontainere, acestea sunt pre-procesate sau balotate direct la locația dvs. Fiecare deșeu este cântărit, și în funcție de nevoie, procesat la fața locului sau transportat în vederea reciclării, tratării sau neutralizării.

Pentru deșeurile cu valoare ridicată (cupru, aluminiu etc) sau a componentelor și pieselor deșeu avem un regim special de colectare, cu zone de siguranță monitorizate de depozitare temporară.

De ce noi!

În cei aproape 30 de ani de când suntem pe piață am înțeles că cel mai important e să înțelegem în profunzime care sunt nevoile și provocările clienților noștri. Astfel am reușit să-i sprijinim în drumul spre performanță sustenabilă.

Evaluare gratuită a proceselor de gestionare a deșeurilor

Construim o soluție perfect adaptată nevoilor specifice

Ne asigurăm că atingeți noi cote de performanță

Întrebări cheie

Evaluarea gratuită făcută de experții noștri vă va ajuta să alegeți serviciile care vă îmbunătățesc performanțele și vă ajută să atingeți în siguranță obiectivele de mediu.
Sistemul modular de management al deșeurilor este prin excelență flexibil, deci foarte capabil să se adapteze oricăror cerințe. Mai mult, putem oferi asistență încă din faza de proiectare a fabricii, asigurând astfel o integrare perfectă și fluxuri de deșeuri îmbunătățite.
Cifrele vor vorbi de la sine, dar încă de la început sistemul nostru va oferi transparență și trasabilitate totală a deșeurilor, activitatea noastră desfășurându-se chiar în fabrică și eliminând astfel toate riscurile asociate activității de gestionare a deșeurilor.