Proiectare, instalare sisteme de colectare și colectare deșeuri, direct din producție

Evaluare de waste management

Obțineți o mai bună înțelegere a fluxurilor de deșeuri pe care fabrica dvs. le generează, reduceți costurile și creșteți rata de reciclare cu un audit de gestionare a deșeurilor, fără obligații.

Colectare de la sursă

În industriile în care producțiile pot varia de la o lună la alta, deșeurile pot fi imprevizibile.

De aceea oferim clienților noștri asistență flexibilă și suport încă din fazele incipiente, de proiectare, incluzând sistemele de colectare direct din producție.

Procesul nostru

Nu gestionăm doar fluxurile de deșeuri uzuale, ci și pe cele rezultate în procesul de producție (de la mașinile de injectare, componente produs finit etc), și ajutăm la îmbunătățirea acestora.

Cum funcționează

Punem la dispoziție resurse umane și tehnologice, amplasăm echipament și personal specializat în cadrul locațiilor unde vă desfășurați activitatea.

Ca urmare a unei dimensionări a volumelor, structurii și categoriilor de deșeuri generate din interiorul zonelor de producție/logistică (locațiile de generare), includem necesarul tehnic (logistic – recipienți, cărucioare și sisteme de colectare – milk run) precum și necesarul de resursă umană.


Astfel creștem gradul de reciclare, prin colectare selectivă direct din zonele de generare, iar operatorii de producție pot rămâne focusați pe activitate lor de bază.
Avem expertiza privind încadrarea deșeurilor generate, inclusiv pentru deșeurile menajere sau diferite tipuri de deșeuri ce pot fi aparent nevalorificate și putem redirecționa fluxul acestora spre reciclare sau valorificare.

De ce noi!

În cei aproape 30 de ani de când suntem pe piață am înțeles că cel mai important e să înțelegem în profunzime care sunt nevoile și provocările clienților noștri. Astfel am reușit să-i sprijinim în drumul spre performanță sustenabilă.

Evaluare gratuită a proceselor de gestionare a deșeurilor

Construim o soluție perfect adaptată nevoilor specifice

Ne asigurăm că atingeți noi cote de performanță

Întrebări cheie

Evaluarea gratuită făcută de experții noștri vă va ajuta să alegeți serviciile care vă îmbunătățesc performanțele și vă ajută să atingeți în siguranță obiectivele de mediu.
Sistemul modular de management al deșeurilor este prin excelență flexibil, deci foarte capabil să se adapteze oricăror cerințe. Mai mult, putem oferi asistență încă din faza de proiectare a fabricii, asigurând astfel o integrare perfectă și fluxuri de deșeuri îmbunătățite.
Cifrele vor vorbi de la sine, dar încă de la început sistemul nostru va oferi transparență și trasabilitate totală a deșeurilor, activitatea noastră desfășurându-se chiar în fabrică și eliminând astfel toate riscurile asociate activității de gestionare a deșeurilor.