Battery

Industria producătoare de baterii

Soluții inteligente pentru nevoi variate

Bateriile pot reprezenta o sursă periculoasă de căldură, scântei și incendiu dacă nu sunt pregătite corespunzător pentru depozitare și transport.

Responsabilitatea unei companii nu se termină atunci când deșeurile periculoase părăsesc fabrica, ci trebuie să cunoașteți și să aveți încredere în partenerul dvs. de gestionare a deșeurilor.

Pentru a găsi soluțiile cele mai bune, începem prin a înțelege fiecare tip de deșeu, luând în considerare orice limitări de spațiu și logistică. Apoi implementăm cea mai eficientă, ecologică și rentabilă soluție pentru fiecare flux de deșeuri în parte. Ba mai mult, asigurăm colectarea și eliminarea tuturor tipurilor de deșeuri, identificându-le pe cele care pot genera reduceri de costuri și care pot fi refolosite sau reciclate. Dați dovadă de grijă pentru mediu, în timp ce noi avem grijă de deșeuri – în mod responsabil și fiabil.

SOLUȚII ELTEX

Soluții de waste management in industria producătoare de baterii

Problema

Risc ridicat de incendiu

Bateriile cu energie mare – bateriile cu litiu - pot fi o cauză de incendii în timpul stocării, a transportului, cât și în timpul reciclării deșeurilor de echipamente electrice și electronice.
Soluția

Manipulare corespunzătoare

Manipularea bateriilor, inclusiv încărcarea, descărcarea și transportul acestora, va fi efectuată utilizând containere și elemente de fixare corespunzătoare, pentru a evita deteriorarea bateriilor.
Problema

Capacități reduse de procesare

Bateriile Li-ion sunt produse complexe, iar manipularea, transportul, depozitarea și reciclarea în siguranță sunt esențiale. În Europa există puține fabrici de reciclare pentru aceste tipuri de deșeuri.
Soluția

Diversitatea serviciilor grupului nostru

Avem peste 20 ani experiență în gestionarea deșeurilor industriale, iar din martie 2020, facem parte din Green Group. Datorită diversității serviciilor grupului, partenerii Eltex pot beneficia de noi soluții inovative de reciclare in-house.​
Problema

Nămoluri ce conțin metale grele

Se generează cantități foarte mari de nămoluri amestecate cu metale grele.
Soluția

Tehnologii de ultimă oră

Eltex oferă tehnologie de ultimă generație pentru tratarea și recuperarea black-mass, la o puritate ridicată.

Acționăm din inima activității clienților noștri

Sistemul integrat încă din fluxul de producție

Oferim control și transparență pentru că activăm în locație

Aducem operatori instruiți pentru performanțe constante

Asigurăm conformitate legislativă prin consultanță și suport

Începem orice proces cu o evaluare și o expertiză tehnică

Oferim suport în situații de control sau audit extern

Evaluare de waste management​

Obțineți o mai bună înțelegere a fluxurilor de deșeuri pe care fabrica dvs. le generează, reduceți costurile și creșteți rata de reciclare cu un audit de gestionare a deșeurilor, fără obligații. 

PARTNERI

Companiile cărora le suntem alături