Cu ce ne ocupăm

Toate procesele industriale generează materiale în surplus, care sunt considerate de cele mai multe ori reziduuri. Sortarea și îndepărtarea acestor materiale impun consumarea unor resurse de timp, bănești și poate reprezenta și un risc pentru persoanele implicate.

Dar acest lucru nu trebuie să fie așa.

Eltex deține o experiență de peste 20 de ani în administrarea sistemelor de manipulare a deșeurilor. Noi nu credem în deșeuri. Noi credem în recuperarea valorii din surplusul de materiale și împărțirea acestei valori cu clienții noștrii.

Avem proiecte foarte importante cu cele mai mari companii din lume, începând cu producători de componente de telefonie mobilă și automobile si ajungând până la producători de scutece și detergenți. Consiliem clienții noștrii în vederea dezvoltării unor strategii pentru diminuarea impactului ecologic și scăderea costului de producție. Prin intermediul acestor parteneriate, am acumulat o bogată experiență privind modul integrare al managementului deșeurilor în linia de producție și o flexibilitate în vederea îmbrățișării unor nevoi ale clienților în continuă schimbare.

De asemenea, Eltex deține o vastă experiență în manipularea și transportul deșeurilor periculoase. Dacă aceste materiale nu pot fi reciclate, vom contribui la transformarea lor în energire termică cu ajutorul unor incineratoare special create pentru acest obiectiv.

Putem recicla materiale care pot fi numite în mod normal deșeuri în proporție de 100%, creând noi surse de venituri pentru dumneavoastră prin intermediul reducerii volumului de materiale achiziționate. Vă putem oferi serviciile de care aveți nevoie, indiferent dacă acestea implică distrugerea documentelor confidențiale, manipularea materialelor plastice industriale sau a deșeurilor electronice ori consultanță cu privire la protecția mediului înconjurător.

Obiectivele noastre vizează:

  • manipularea rapidă, eficientă și fără impact asupra mediului înconjurător a deșeurilor /li>
  • menținerea flexibilității în privința modificărilor sistemelor de producție
  • întrunirea cerințelor de producție și reducerea timpului de inactivitate
  • reducerea la minim a emisiilor de CO2

Prin intermediul rețelei noastre extinse de fabrici și birouri comerciale din Europa, vă putem furniza servicii moderne, complete și eficiente de manipulare a deșeurilor.

Serviciile noastre vor conduce la reducerea costurilor și a impactului producției asupra mediului înconjurător:

  • Planificarea și construirea unor sisteme de sortare a deșeurilor
  • Instalarea unor echipamente moderne de procesare a deșeurilor
  • Administrarea unui proces complex de manipulare și colectare a deșeurilor
  • Transportul eficient și în siguranță a materialelor din perimetrul fabricii de producție
  • Reciclarea unei game complete de deșeuri
  • Evaluare rapidă și flexibilă a situației